• 瀏覽: 4,393
  • 回覆: 85
  • 追帖: 1
+5

收靚時段!

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-7-29 07:53 PM 發表
你柒9鵝正苦死得未姐??

老董你個仆街系邊姐??你同特9英個仆街黑社會毒販害L夠香港未姐??
淨系聽見七六哦隔籬個古怪大奶奶瓜咗!
黎屎英你屎銘,你哋搗亂社會死咗去邊!?!!??

引用:
原帖由 每一天望海 於 2020-7-29 09:00 PM 發表
真正感人⋯⋯

人地禁堂食就就係唔想人聚集,教會就專玩嘢,等d人係室內聚集染疫

就算係,啲洗費都係啲捐獻者。陳日君等等陳耀明等等,佢哋會打工搵錢助人咩。

死囉
咁咪同無限聚令一樣囉
政府個全人無得堂食點有問題都好
間嘢咁樣整就肯鳩定有問題

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-7-29 08:34 PM 發表
應該要舉報,教會私自開放地方給人食飯聚眾,令禁足令形同虛假,白費香港市民這7日受禁令的成果。。。
殺傷力及引發爆疫機率與71及「初選」相近

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-7-29 08:34 PM 發表
應該要舉報,教會私自開放地方給人食飯聚眾,令禁足令形同虛假,白費香港市民這7日受禁令的成果。。。

引用:
原帖由 Demetrius 於 2020-7-29 08:45 PM 發表
多謝記者開名,荔枝角恩福堂,絕對要兜路行,如有親友表示曾經喺嗰度附近出沒,請自行隔離,切斷社區傳播鏈,願天父赦免他們,因為他們所作的事,他們不曉得。 ...
他們曉得,所以神不會赦免他們

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-7-29 09:10 PM 發表

呢啲教會行魔鬼之實

https://www.youtube.com/watch?v=D8P1KiEvBm0

通遼市,是內蒙古自治區地級市 better than HK la !!!!!

防暴隊有冇出動

喂!!玩野呀??吓間教會伺服器ip又系老美既???automattic.com!!!

喂!!玩野呀??呢間教會伺服器ip又系老美既???automattic.com!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]