• 瀏覽: 28,698
  • 回覆: 535
  • 追帖: 1
+41
引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:42 PM 發表

唔信咪搵返琴日cable news睇 lor

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 04:38 PM 發表

琴日cable 已經有啦

點只跪........放係垃圾桶上面食都有啦
taxi佬就放係車頭食
咪得囉,即係唔會餓死囉~有咩好嘈

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2020-7-29 04:42 PM 發表
你食屎都得啦,死曱甴,地盤佬一向都係公園,行人路食飯架啦,鄉下仔你做過地盤未呀?而家最多都只係本身唔駛係公園食飯果D工種,都要係公園食,不過非常時期,大家都只能將就下。無你班死曱甴又遊行又初選播毒,佢哋係唔駛咁慘的!等天收啦死曱甴! ...
對,曱甴死全家

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-29 04:43 PM 發表

咪得囉,即係唔會餓死囉~有咩好嘈
今日先生效.....但琴日已經跪係度食
琴日可以唔使跪lor......

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2020-7-29 04:42 PM 發表
你食屎都得啦,死曱甴,地盤佬一向都係公園,行人路食飯架啦,鄉下仔你做過地盤未呀?而家最多都只係本身唔駛係公園食飯果D工種,都要係公園食,不過非常時期,大家都只能將就下。無你班死曱甴又遊行又初選播毒,佢哋係唔駛咁慘的!等天收啦死曱甴! ...
先父做地盤幾十年,冇做過呢種地盤佬。佢連快餐店都唔會去,話啲嘢唔捧到佢面前都唔食!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 04:33 PM 發表
琴日採訪跪地食
但今日先生效wor
又係毒果比錢作文扮新聞

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 04:44 PM 發表

今日先生效.....但琴日已經跪係度食
唉,咩人都有㗎啦!幾千萬身家一樣去執紙皮……

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:45 PM 發表

先父做地盤幾十年,冇做過呢種地盤佬。佢連快餐店都唔會去,話啲嘢唔捧到佢面前都唔食!
先父係咪你口中嘅藍屍廢老?

7/1暴動同60萬黃絲曱甴初選之後,香港疫情就爆到仆街,好喇迫到政府要加強防疫,而家又話好慘?

香港刁民真係名不虛傳

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-29 04:46 PM 發表

先父係咪你口中嘅藍屍廢老?
一定唔係啦,佢先父係地盤門口養的唐狗,可能混左少少外國種,以為自己係蕃狗,不過都係唐狗咁的樣,我餵狗果時個狗飯兜都係要的捧到佢面前的,佢唔識自己上枱面食

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-29 04:45 PM 發表

唉,咩人都有㗎啦!幾千萬身家一樣去執紙皮……
琴日都收到whatapps又係講呢樣 la...…….故仔開頭係琴日.......
琴日出琴日.......即係前日tim

食飯 or 中肺炎
二選一 自己諗喇

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 04:48 PM 發表

琴日都收到whatapps又係講呢樣 la...…….故仔開頭係琴日.......
琴日出琴日.......即係前日tim
冇所謂嘅,呢d事日日都有發生,都唔係今日定尋日嘅問題。

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-7-29 04:24 PM 發表
大家禁得咁辛苦 真係要吊9港獨犯民班仆街;
1/7夾硬要攪違法搗亂社會;
11/7夾硬要攪違法初選;
引至疫情再爆發...
還有七月二十一日和即將來臨的七月三十一日,黃狗害港無日安寧。

呢d咪叫公司囉

自己公司唔劃區
開佢名啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]