• 瀏覽: 30,539
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
+47
引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:25 PM 發表

事實擺在眼前,只有7.1慶回歸雅蘭稻香群組、富臨生日宴會群組、粵曲群組、紀律部隊宿舍群組、老入院群組......,並無7.1遊行,泛民初選群組! ...
佢哋會話有參與?……所以好多個案係不明源頭

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-7-29 04:31 PM 發表
泛民初選有60萬人聚眾去投票
中咗就話唔知……成為不明源頭個案

引用:
原帖由 烏咀 於 2020-7-29 05:30 PM 發表

71後就開始嚟料,班死曱由黃撚真係重好意思講,瘟疫期間重要出嚟遊行同搞埋咩初選,人群大量聚集就好易瀨嘢爆發

真係屌你老味,71+初選人數多定係果幾個飯局人數多呢?
邊一個會更易做成大量中招爆發,真係正常有腦既人都知啦,班曱由黃撚真係剩係識得姓瀨 ...
香港係7.5開始三十幾單,佢哋仲好意思推落7.9的回歸活動,而且當時食飯聚會已放寬,但係7.1係非法集會

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-29 05:34 PM 發表

有利用價值就是自己人,冇利用價值就當你係殺父仇人
同64一樣,一年364日叫人蝗蟲,64個日叫同胞,血濃於水

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2020-7-29 05:34 PM 發表

好奇一問, 正常情況, 比著係你,
你會好似張相咁, 跪係地下, 食物放係石壆?
還是你會坐係石壆, D食物都放係石壆?
我覺得張相好奇怪囉, 有得挨, 香港人都會挨落去, 點會跪地?? ...

佢其實係度分緊食物

引用:
原帖由 minifigure 於 2020-7-29 05:39 PM 發表

你咪數下囉 扣除個幾個群組 剩下嘅咪大部分你個班人囉 証明個班人敢做唔敢認 又要做又怕被人秋後算帳 所以邊會有公報
仲有,遊行大部分人係四十以下,後生佔多數,呢啲人身體強壯,最容易成為隱形帶病毒者

參與回歸活動人士相反,年紀大,染病會好快病發

引用:
原帖由 rryrry 於 2020-7-29 05:44 PM 發表

5系冇系違法遊行5敢認

5話你知仲仆街冇得跟
而且好多係四十以下,身體強壯成為隱形患者

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]