• 瀏覽: 27,203
  • 回覆: 535
  • 追帖: 1
尋日扮了解地盤,同我拗D傻西出聲啦

諸行無常、諸法無我、涅槃寂靜
諸佛如來是法界身,入一切眾生心想中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戴敬欽 於 2020-7-29 04:38 PM 發表

傻仔,你去遊行又會通街話俾人知咩?
曱甴就算有去,死都話冇,或者扮唔記得!
況且呢堆群組都係接觸外來患者先至會引發群組感染!
咁即係根本冇證據, 係D仆街老屈遊行人士或投票人士啦

回覆 引用 TOP

到學外國全城lockdown果陣時,工又無得你返,外賣都無得你買,你班港蛙係咪要死??香港人又話獅子山精神?全世界都知香港人適應力最強,點解宜家倒退曬

本球隊年齡廿幾至四十幾, 有興趣約戰上水/粉嶺場地請pm聯絡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 04:38 PM 發表

琴日cable 已經有啦

點只跪........放係垃圾桶上麵食都有啦
taxi佬就放係車頭食
好衰架,又篤爆人地
人地當毒果係聖經黎架
點會作文先得架

回覆 引用 TOP

因為毒蘋果日報請返來做戲🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:25 PM 發表

事實擺在眼前,只有7.1慶回歸雅蘭稻香群組、富臨生日宴會群組、粵曲群組、紀律部隊宿舍群組、老入院群組......,並無7.1遊行,泛民初選群組! ...
曱甴會睇乜醫生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-29 05:46 PM 發表

通常鍾意鬧政府嘅人都係好失敗
先檢討後學人鬧,唔檢討唔接受,做人咁牛精好難溝通

回覆 引用 TOP

講真我寧願買個麵包食就算啦!咁鬼熱仲食咩飯盒吖。

回覆 引用 TOP

仲有得食飯真係要多謝政府呀,泛民黑暴果啲攬炒係要全香港人屎都冇得食,

多得香港政府同班廢中廢老撐住咋,

71遊行同泛民初選,令疫情失控,大家記住呀!

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 05:17 PM 發表

武漢肺炎,又或者中國肺炎係客觀事實嘛,點會係。不懷好意呢?
7少D啦。澳洲/英國年初已禁堂食

現在真係沒有食肆內聚餐了,香港市民要忍耐,同心抗疫!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 迷你仙你 於 2020-7-29 05:46 PM 發表

政府你為啱可以講,犯國安法無乜黃藍,岀言顛覆國家,或增加仇恨,好人好姐點會犯國安法,有理據可以點講都得
師兄你太理想化 如果你係黃絲 希望你當眾鬧政府果陣無事

引用:
原帖由 DOGTAIL 於 2020-7-29 05:48 PM 發表

搞笑

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]