• 瀏覽: 27,194
  • 回覆: 535
  • 追帖: 1
多得垃圾政府成班廢官

引用:
原帖由 cubus 於 2020-7-29 05:36 PM 發表

多得垃圾政府成班廢官

回覆 引用 TOP

黃絲泛民主派基督徒天主教徒死全家

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 luffy1022 於 2020-7-29 17:29 發表

好簡單 如果禁左堂食 每日都超過100單
證明高官諗野係冇用既 仲要拉埋飲食業陪葬
71遊行後, 都唔係即時由0變100啦, 點解你覺得禁堂食會由過百變回100樓下?
如果好似打支針咁就好, 咁政府真係錯, 點解咁遲先做

毒果又作文,佢跪係度拜神啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:21 PM 發表

街頭進食「順便」吸煙 打工仔斥傳播風險更大 垃圾站工人逼休息室用膳 衞生更差 地盤休息室狹窄  在內食飯更易傳染

https://hk.appledaily.com/resize ... 360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com ...
其實蘋果既記者係咪一定要小學或以下程度?
指意佢地做decision就死得。
公廁清潔佔全港workforce既幾多%?
如果呢果安排可以令大部份人減低感染風險已經要做。

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:25 PM 發表

事實擺在眼前,只有7.1慶回歸雅蘭稻香群組、富臨生日宴會群組、粵曲群組、紀律部隊宿舍群組、老入院群組......,並無7.1遊行,泛民初選群組! ...
你咪數下囉 扣除個幾個群組 剩下嘅咪大部分你個班人囉 証明個班人敢做唔敢認 又要做又怕被人秋後算帳 所以邊會有公報

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-29 05:35 PM 發表

咁你唔好跟囉~
多得政府做既好事

回覆 引用 TOP

7.1曱甴肺炎,令香港人要跪地食飯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:21 PM 發表

街頭進食「順便」吸煙 打工仔斥傳播風險更大 垃圾站工人逼休息室用膳 衞生更差 地盤休息室狹窄  在內食飯更易傳染

https://hk.appledaily.com/resize ... 360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com ...
因為有班仆街死曱甴暴動同初選,周圍播毒,搞到阿伯跪地食飯!

回覆 引用 TOP

點解唔去郊野公園食 ?

helping one person might not change the world
but it could change the world for one person

黑暴大半年,差佬經常都踎街食飯啦,點解無人講?

引用:
原帖由 tim30 於 2020-7-29 05:35 PM 發表

要支持政府 講政府不是係犯國安法不過藍絲可以括免 就算無食飯無屋住都係支持政府的先頭部隊
有某啲行為涉及顛覆,仇恨,虛假消息,好人好姐無點會犯國安法?

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-7-29 04:27 PM 發表

"7.1遊行,泛民初選群組"   嗰班唔係人?
係曱甴群組

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]