• 瀏覽: 26,398
  • 回覆: 535
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-7-29 04:31 PM 發表

泛民初選有60萬人聚眾去投票
佢話果D唔算.......唔算係人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:25 PM 發表

事實擺在眼前,只有7.1慶回歸雅蘭稻香群組、富臨生日宴會群組、粵曲群組、紀律部隊宿舍群組、老入院群組......,並無7.1遊行,泛民初選群組! ...
曱甴群組

回覆 引用 TOP

一樣會傳染

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-7-29 05:04 PM 發表

其實真係無用..食飯本身就無問題..問題在於d人一路食一路吹水出事...唔吹水只係食其實風險好低...
有堂食咁舒服梗係慢慢食慢慢吹
冇堂食要辛苦食就快快食冇心情吹水

我好尊敬圖中的香港人,人係要能屈能伸,唔通咁樣食會死,最怕d人怨天尤人

可能毒果比錢叫他跪下影相

毒果唔係話佢地係廢老咩,幾時咁尊重老人家。老年人俾黑暴打到飛起又唔毒果出黎講句人話?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 05:08 PM 發表

香港人去日本(立食拉麵ETC) 排幾粒鐘都排啦, 唔安樂
中環更加冇影響........星期日賓妹都係坐係天橋食
港豬咪乞人憎囉~去到日本比舊屎佢食都會話好好味

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:21 PM 發表

街頭進食「順便」吸煙 打工仔斥傳播風險更大 垃圾站工人逼休息室用膳 衞生更差 地盤休息室狹窄  在內食飯更易傳染

https://hk.appledaily.com/resizer/wHEuqqJj7eujDImz8oXoKilbagI=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com ...
又係毒果

回覆 引用 TOP

唔係好明點解要跪,張相嗰個位好明顯可以座喺度食,定係佢隻手無力拎唔起個飯?

不過最大可能都係毒果看圖作文🤣

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:21 PM 發表

街頭進食「順便」吸煙 打工仔斥傳播風險更大 垃圾站工人逼休息室用膳 衞生更差 地盤休息室狹窄  在內食飯更易傳染

https://hk.appledaily.com/resize ... 360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com ...
最近有幾條文宣撚,一條新聞幾發,版主大人應該刪咗呢啲post喇!

引用:

https://hk.appledaily.com/resizer/wHEuqqJj7eujDImz8oXoKilbagI=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com ...
本來好地地一個和諧社會,03年大家齊心抗疫,醫護市民互相支持,市民相信政府,政府叫你戴口罩少出街就少出街!依家政府呼籲市民唔好去人多地方,黃屍死去遊行,又幾十萬人去投票聚集,疫情一發不可收拾時班黑醫護仲唔比大陸班救䕶嚟香港幫手!
你話係咪比班黃屍害死🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 skirt333 於 2020-7-29 17:09 發表

有堂食咁舒服梗係慢慢食慢慢吹
冇堂食要辛苦食就快快食冇心情吹水
更唔係啦...d地盤佬一路食一路大大聲係度小數薄呀...d口水仲噴多幾丈遠呀

我係現代人

回覆 引用 TOP

黃屍狗示威搞到疫情大爆發
大家食個飯都咁辛苦
政府用國安法拉鳩班冚家剷黃屍狗啦
😠😠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 frankielam88 於 2020-7-29 05:10 PM 發表

毒果唔係話佢地係廢老咩,幾時咁尊重老人家。老年人俾黑暴打到飛起又唔毒果出黎講句人話?
係囉~呢班大郭份就係佢哋口中嘅藍屍廢老囉,就係佢哋先搞到香港班傑青要搞反抗搞抗爭吖嘛,毒果應該話抵你哋死啦!又唔一齊反政府!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]