• 瀏覽: 28,610
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
自己諗掂佢啦!咁大個人……

熱賣及精選
中左招都唔會話自己去過遊行啦~

跪地食飯會舒服d好味d咩?等我搵日試下先…

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:25 PM 發表

事實擺在眼前,只有7.1慶回歸雅蘭稻香群組、富臨生日宴會群組、粵曲群組、紀律部隊宿舍群組、老入院群組......,並無7.1遊行,泛民初選群組! ...
中招果d有參與冇參與遊行鬼知咩?人講你信?曱甴會咁老實?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 04:38 PM 發表

琴日cable 已經有啦

點只跪........放係垃圾桶上面食都有啦
taxi佬就放係車頭食
咪得囉,即係唔會餓死囉~有咩好嘈

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2020-7-29 04:42 PM 發表

你食屎都得啦,死曱甴,地盤佬一向都係公園,行人路食飯架啦,鄉下仔你做過地盤未呀?而家最多都只係本身唔駛係公園食飯果D工種,都要係公園食,不過非常時期,大家都只能將就下。無你班死曱甴又遊行又初選播毒,佢哋係唔駛咁慘的!等天收啦死曱甴! ...
對,曱甴死全家

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 04:44 PM 發表

今日先生效.....但琴日已經跪係度食
唉,咩人都有㗎啦!幾千萬身家一樣去執紙皮……

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-7-29 04:45 PM 發表

先父做地盤幾十年,冇做過呢種地盤佬。佢連快餐店都唔會去,話啲嘢唔捧到佢面前都唔食!
先父係咪你口中嘅藍屍廢老?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 04:48 PM 發表

琴日都收到whatapps又係講呢樣 la...…….故仔開頭係琴日.......
琴日出琴日.......即係前日tim
冇所謂嘅,呢d事日日都有發生,都唔係今日定尋日嘅問題。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 04:51 PM 發表

咁報導新聞, 就係要事實架啦..........亂柒咁報同睇小說有咩分別
都未生效, 就採訪到有影響
咁要睇係新聞定作文喇,睇作文就冇得要求咁多,得啖笑就算了

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-7-29 04:53 PM 發表

今次毒果講的未必錯,人流沒減少,感染風險不會怎麼減少,只是將風險轉移至室外與辦公室。
多餘啦,政府做咩毒果都話錯㗎啦~

引用:
原帖由 numan123 於 2020-7-29 04:55 PM 發表

我都唔明點解?正常人都唔會明點解唔坐係到食或者踎係度食?唔通練緊法輪功,咁樣對消化好啲?
其實踎仲辛苦過企……腳都痹埋

引用:
原帖由 Gooddayeveryday 於 2020-7-29 04:58 PM 發表

仲有721
721發生咩事?曱甴掟磚殺人果日?

引用:
原帖由 siupercy 於 2020-7-29 05:02 PM 發表

香港人跪地食飯都係想同心抗疫,你老母做雞既毒果記者就只識製造仇恨,食撚屎啦仆街。
毒果黑記死全家

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-29 05:02 PM 發表

學日本仔立食文化, HK 祟日狗應該大力支持啦
日本仔立食叫文化很過癮,香港人立食叫食得唔安樂……

主題標籤 #口罩 #港鐵
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]