• 瀏覽: 19,554
  • 回覆: 386
+16
民陣召集人岑子杰於去年8月底與友人在佐敦一間餐廳遭人襲擊,警方事後拘捕2名涉案本地男子,控以他們串謀有意圖而導致他人身體.......

一條腿值二百萬元,岑子杰的身價高到這個地步嗎?我不太相信。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200729/mobile/bkn-20200729132325411-0729_00822_001.html

黑暴黃蟲岑子杰 又自導自演,

嘻嘻

一只腳二百萬元,咁當時又會打得咁輕嘅??玩我啊!!

on9.佢有咁值㦸

200幻咋,比人打完第二日行得走得喎,又話打斷腳O既

出得2球會搵啲咁嘅人執行? 

黃人好偏愛200萬哩個數字。。遊行又200萬人。連比人買起只腳。都要200萬。哈

200幻黃撚一曱出一蚊?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-7-29 02:19 PM 發表
民陣召集人岑子杰於去年8月底與友人在佐敦一間餐廳遭人襲擊,警方事後拘捕2名涉案本地男子,控以他們串謀有意圖而導致他人身體.......

一條腿值二百萬元,岑子杰的身價高到這個地步嗎?我不太相信。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200729/mobile/bkn-20200729132325411-0729_00822_ ...

找zero唔駛咁貴

係都封佢屎眼啦。

真陰公. 人妖岑諗住比安家費, 搵條友響選立會前作個古仔搶票, 點知依家推後一年....... 下年再籌過臨記費, 道具費, 安家費做 take 2啦.

斷邊隻腳先,係咪中間個隻?

200萬買隻腳, 但打9佢個基fds wor

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-7-29 02:34 PM 發表
一只腳二百萬元,咁當時又會打得咁輕嘅??玩我啊!!
收兩舊水都打唔斷人隻腳,這個流灘未免渣得太大了

吹大d,二百萬夠買起佢啦,二百萬一對腳既話你而家仲行到路

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]