• 瀏覽: 1,968
  • 回覆: 11
他表示,現時香港政府及私人機構的檢測能力已完全用完。

私人機構已日以計夜進行,但是人手及設備只能處理全民的1%檢測。

要抗疫,向中央求救是必然。

人話!叫啲黑醫護聽清楚啲專業判斷啦,唔該!😷

無理由,蔡主席話唔駛

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-7-29 10:35 AM 發表
無理由,蔡主席話唔駛
如果要玩群體免疫就真係唔洗檢測,大家各安天命,睇吓邊個畀上帝選中上天堂,人人機會均等,絕對公平,蔡醫生覺得自己有金鐘罩護體,未驚過。

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-7-29 10:35 AM 發表
無理由,蔡主席話唔駛
佢用正常價包來做,,3日內實行。
倒罰機制,1日內做唔到就罰雙倍錢

唔好下巴輕輕

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-7-29 10:34 AM 發表
其實係因為多黑醫護所以檢測能力先咁弱⋯

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-7-29 10:28 AM 發表

私人機構已日以計夜進行,但是人手及設備只能處理全民的1%檢測。

要抗疫,向中央求救是必然。 ...
邊個香港化驗師

咩名

再者大陸嗰啲檢測信得過

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-7-29 10:34 AM 發表
專業判斷咁袁國勇話武漢隱瞞疫情媧

美狗主人特朗普 話大號流感啦
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-29 12:27 PM 發表

專業判斷咁袁國勇話武漢隱瞞疫情媧

香港呢班黑醫護,真係想害死香港人先至開心,完全無晒醫者道德,一心想謀財,話之你死你賤!

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-7-29 01:43 PM 發表
美狗主人特朗普 話大號流感啦

其實不要成日話 袁國勇啦....坦白說 武漢地方官真的有隱瞞疫情的 都捉了啦 ,他都是講事實 。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-7-29 10:28 AM 發表

要抗疫,向中央求救是必然。 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]