• 瀏覽: 13,436
  • 回覆: 178
支持譚校長, 就係因為佢已經係神枱級, 跟本唔使怕得罪任何人, 亦唔使討好任何人, 
做自己想做嘅事, 雖然劉華都係神枱級, 梗係明顯藍絲, 但佢都無校長呢份勇氣, 
雖然我唔係FANS, 更無買過佢唱片, 但支持譚校長, 做啱嘅事, 唔使理無知嘅人

今時今日 校長如果話畀人聽 喺香港地黑部 迫到要閂facebook 喺國內嘅支持 我相信多咗一倍都唔止 基本上除笨有精 香港嗰啲黑色暴徒 乜都政治掛帥 好難同佢哋啱傾 我幫佢哋根本冇乜實質支持 放棄呢班人嘅支持 毫無損失

引用:
原帖由 cantona777 於 2020-7-29 06:18 AM 發表
777,處理唔到黑警/暴徒問題
警民關係,唔會平息到
國安法一出, 已經從源頭處理梗.
少左資金,無左假文宣, 就唔會有咁多on9暴徒出黎搞事.

引用:
原帖由 lctj9 於 2020-7-29 10:05 AM 發表
佢其實退左休, 唔洗再爭曝光
個仔仲要係狀元, 等揍孫啦
無謂再响社交網絡俾人指指點點
如果咁樣就要選擇性參加派對了。

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-7-29 05:49 AM 發表
下月踏入70歲的譚詠麟(阿倫),現時已過半退休生活,閒時踢波釣魚行山,優遊自在遊戲人間。早已上岸的他,原本在行內是神枱級前輩,但隨着其撐警言論以及在疫情期間,不理衞生處呼籲,和PK鄧等人參加警察無罩圍爐飯局,令屹立樂壇數十年的他,多年建立的健康形象一夜間變得蕩然無存,有fan...

https://hk.appledaily.com/resizer/GjJZnfzYqMBdF4h4-IYW9Pm ...
facebook/IG 係啲曱甴棲息地. 少用為妙.

曱甴黃狗同人比~數下自己銀行戶口有幾個零先啦~小數點前面呀~~
人地多你6,7個零, 同你玩FB, IG? 

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-7-29 05:49 AM 發表
下月踏入70歲的譚詠麟(阿倫),現時已過半退休生活,閒時踢波釣魚行山,優遊自在遊戲人間。早已上岸的他,原本在行內是神枱級前輩,但隨着其撐警言論以及在疫情期間,不理衞生處呼籲,和PK鄧等人參加警察無罩圍爐飯局,令屹立樂壇數十年的他,多年建立的健康形象一夜間變得蕩然無存,有fan...

https://hk.appledaily.com/resizer/GjJZnfzYqMBdF4h4-IYW9Pm ...
傻閪,今日開始返街企帶個黑閪色口罩食屎啦!

引用:

木婁豕者口吾會月甾

不過早死?
早尾國肺炎之所以

引用:
原帖由 au12300au 於 2020-7-29 10:18 AM 發表

如果咁樣就要選擇性參加派對了。
佢有佢自由嘅, 唔想俾人嘈, post 少啲相, 少啲曝光就得

真系毛幾老喔

毒果又了鳩人??
你老闆肥佬冇狗糧食,又成咗仙... 股
怕你冇糧出啦!!!
😂😂😂

爛果,嘥鬼氣。

引用:
原帖由 月華敏棋之遺憾 於 2020-7-29 07:37 AM 發表

支持校長!你是香港的傳奇
支持校長, 我唔理係咩人, 總之破壞香港秩序嘅人,就唔會係好人!

蘋果只有作者無記者

佢話俾大家聽無民主

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]