• 瀏覽: 1,806
  • 回覆: 31
引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-28 11:18 PM 發表
真係浪費時間

不過 太監 就堅持話搞野都唔係咁過癮姐!:')
咁我就同班太監講, 過唔過癮都唔關你事啦, 反正你都冇得搞!

之後D太監就話, 搞野可以當飯食咩!
咁我又話, 我地正常人都要食飯, 不過食飯之餘 仲可以享用東莞十式, 你得咩! ...
人妖惡趣,早日念佛,遠離惡趣!

跟住就會搵D 假民主國家比較, 搵D 同中國一樣失敗既個別極端案列比較, 
然後太監話,我冇JJ冇得做又點, 有D有JJ既愛滋病處男夠冇人同佢做,
所以由此可見,有JJ既人其實咪同太監一樣冇性生活, 然後當你話比佢地聽呢個世界有好多有JJ既唔係處男, 佢就會話點解我要同正常男人比, 唔可以同愛滋病處男比? 

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 06:53 AM 發表
跟住就會搵D 假民主國家比較, 搵D 同中國一樣失敗既個別極端案列比較, 
然後太監話,我冇JJ冇得做又點, 有D有JJ既愛滋病處男夠冇人同佢做,
所以由此可見,有JJ既人其實咪同太監一樣冇性生活, 然後當你話比佢地聽呢個世界有好多有JJ既唔係處男, 佢就會話點解我要同正常男人比, 唔可以同愛滋病處男比?  ...
"假民主"叫極端
即係" 真民主” 係多數啦
咁點解你講極" 民主“
都只係搵到北歐做例子
連歐洲都唔敢講呢?

咁好明顯
" 假民主“ 定係“ 真民主” 係極端啦

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-7-29 07:02 AM 發表

"假民主"叫極端
即係" 真民主” 係多數啦
咁點解你講極" 民主“
都只係搵到北歐做例子
連歐洲都唔敢講呢?

咁好明顯
" 假民主“ 定係“ 真民主” 係極端啦 ...
大部分民主國家都係有民主, 就算唔係完全民主, 條J細條, 或者要食偉哥先舉起都算有JJ, 
就算得條假JJ既美國, 中國太監只能同佢折墮既時候比,要同佢性活躍既時候, 根本唔敢比

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 07:09 AM 發表

大部分民主國家都係有民主, 就算唔係完全民主, 條J細條, 或者要食偉哥先舉起都算有JJ, 
就算得條假JJ既美國, 中國太監只能同佢折墮既時候比,要同佢性活躍既時候, 根本唔敢比 ...
折墮???
一場美國肺炎
己經完全暴露誰較折墮

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-7-29 07:41 AM 發表

折墮???
一場美國肺炎
己經完全暴露誰較折墮
唔記之前已經VS比較過, 結果大陸一樣折墮
仲要折墮到人民冇錢街邊求乞,

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 09:21 AM 發表

唔記之前已經VS比較過, 結果大陸一樣折墮
仲要折墮到人民冇錢街邊求乞,
一個武漢病人 VS 一個紐約病人

勝負立分

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-7-29 10:05 AM 發表

一個武漢病人 VS 一個紐約病人

勝負立分
武漢病人屋企等死屍體急診室藕臭 VS 紐約病人冷凍櫃殮房

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 11:29 AM 發表

美國的死亡數字比中國的確診數字更高
如計埋人口比例就更高

大把西人國的人均確診及死亡率都高過中國

唔我話我淨係識講美國啦

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 11:29 AM 發表

一個四百幾萬感染 一個八萬幾感染 一個仲不斷上升 一個基本上已經制止

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-28 11:18 PM 發表
真係浪費時間

不過 太監 就堅持話搞野都唔係咁過癮姐!
咁我就同班太監講, 過唔過癮都唔關你事啦, 反正你都冇得搞!

之後D太監就話, 搞野可以當飯食咩!
咁我又話, 我地正常人都要食飯, 不過食飯之餘 仲可以享用東莞十式, 你得咩! ...
最幣 就係 你果條係 假JJ 呢! 得條假J 同人講 咩十式⋯ 真係笑死人⋯

樓主呢個比喻太貼切了!

咁美國,台灣d民主係咪太監食偉哥-多L餘😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]