• 瀏覽: 36,624
  • 回覆: 627
+5
引用:
原帖由 djimavic 於 2020-7-30 02:46 AM 發表

咁咪入晒黃十字數,即時解散!再由中國紅十字接管。
有容乃大, 不如引入中國紅十字, 同黃十字並存, 即管睇下邊一面捐血量更多!

費事黃絲又話資料交中央唔肯捐! 黃血黃人用, 藍血藍人用係最好既做法!

攪到兩邊不是人

引用:
原帖由 半夜綠色樓主 於 2020-7-29 10:22 PM 發表

好多正常香港人都怕咗黃十字裡面啲黃職員
黃十字會!! 班高層話, "又吾系自負盈虧, 又吾使問責, 驚條能?" 總次, 我會停一停.

要等事件先過去!
引用:
原帖由 atkatk002 於 2020-7-30 02:31 AM 發表
我好想捐血,但係我曾經批評過暴徒,擔心黃色工作人員搞我。
請問點算好?

係唔L捐畀黃十字會
非黃黑如果真係急住要血我唔介意捐

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2020-7-30 09:12 PM 發表
係唔L捐畀黃十字會
非黃黑如果真係急住要血我唔介意捐
黃十字有YC確診, 我暫時都吾去呢d地方.

黃絲會用愛滋針打入中年人,因為佢哋阻上位又可能藍絲!

引用:
原帖由 東方忽然水樽 於 2020-7-29 07:22 AM 發表
黃人真有問題,捐血都分黃藍
黎巴嫩貝魯特發生大爆炸....
金鏞的武俠小說寫這麼多集了,報仇的,最終都被報仇。

中美開戰? | 香港黃藍對決 | 命中注定的結局 | 由黎巴嫩貨幣貶值7成說起 | 2020年 #中東 #阿拉伯半島 #黎巴嫩 #地中海 #基督 #伊斯蘭 #遜尼派 #什葉派 #穆斯林 #地緣政治
https://youtu.be/MX648ovCIB8

引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2020-7-30 12:27 PM 發表

有容乃大, 不如引入中國紅十字, 同黃十字並存, 即管睇下邊一面捐血量更多!

費事黃絲又話資料交中央唔肯捐! 黃血黃人用, 藍血藍人用係最好既做法! ...

典型嘅中國人式愚昧, 為咗搞政治而破壞自己嘅社會功能, 最後受害嘅就係平民百姓.

中國人鐘意作反, 在過去200間因反政府運動而直接或間接死於非命嘅人高逹一億.

叫人捐血,點解冇人捐血,紅十字會有沒有想過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]