• 瀏覽: 3,024
  • 回覆: 57
+4
引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-7-28 03:47 PM 發表

動物醫
咪系~究竟邊L個插佢去獸醫管理局甘精神分裂??

貪錢貪到發癲

有平既唔推薦用,是否有另外的利益,將香港市民命仔用黎玩。

又食政府錢……將d羊羣趕去私家屠場劏

你……老……母……蔡……堅……又想袋$落自己袋

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-7-28 03:54 PM 發表
醫療券會益邊個??

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-7-28 02:40 PM 發表
香港醫學會舉行記者會,指新一波疫情最大機會來自豁免檢疫人士,批評當局「加強化驗室監測計劃」程序混亂,令私家醫生難以順利收集病毒樣本。醫學會建...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200723/share_2020072320091193526.jpg

曱甴會長想跟飽私囊打劫政府厚顏無恥,所以想盡一切方法阻止國產試劑, ...
港大深圳醫院每次檢測成本175元

呢個老嘢,與世界脫節,想法堅離地。現在中國疫情如何,中國醫療隊去了多少國家提供幫助。如果做不好,已走出來嘈啦!

這個會長有問題。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-28 02:54 PM 發表
用英文溝通先啦
當大陸英文好個堆同你講英文
你又會話用廣東話講先啦
人地用國家主要語言,根本無問題
問題係香港西醫用既唔係香港主流語言,只係國際語言

今天測試完明天去染疫又如何,沒作為的建議

又找到門口入數

FUXK U 菜奸

靠專業自律唔得,佢地將業界利益放係公眾利益之上。

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-7-28 02:48 PM 發表

中國試劑,澳門每一個測試係$180元連服務費,香港就$1500-3000..
你話有多少利益包含當中...
而家仲叫政府補貼,即係好似當年有件泛民區議員係會計建議全部納稅人報稅要聘請會計一樣... ...
七頭堅.!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]