• 瀏覽: 83,337
  • 回覆: 677
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 manhoman 於 2020-7-28 09:59 AM 發表

條友知道實冇人去佢個到補習,唔結業點得呢
老深個站冇做了,去網查下好多嘢睇

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-7-28 09:38 AM 發表

網紅搣時潘(Miss Pun)因直播「報復」懷疑騷擾者的扮玩「SM」片段,前日(26日)與另外一對男女同涉「破壞公眾體統」被捕。3人獲准保釋後,今日(28日)凌晨,搣時潘於facebook交代事件,她聲稱片中「男主角」為廣州人,對她長期騷擾,絕非如網上流傳的「弱智」;同時批評羈押期間的待遇,比涉毒疑犯更差。早上8時搣時潘在instagram宣布經深思熟慮後決定辭職,「永久退出網絡上的工作」,認為工 ...
曱甴弱智🤭

[fly]支持中國共產黨成立港區國安法[/fly]

回覆 引用 TOP

黃畜臭閪,俾人斷正,等睇下其牠黃畜甲甴點同佢兜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daniel47877 於 2020-7-28 09:50 AM 發表

轉做一樓一, 男友扯皮條
深水埗公厠,廿蚊貨色

[fly]支持中國共產黨成立港區國安法[/fly]
引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-7-28 09:38 AM 發表

網紅搣時潘(Miss Pun)因直播「報復」懷疑騷擾者的扮玩「SM」片段,前日(26日)與另外一對男女同涉「破壞公眾體統」被捕。3人獲准保釋後,今日(28日)凌晨,搣時潘於facebook交代事件,她聲稱片中「男主角」為廣州人,對她長期騷擾,絕非如網上流傳的「弱智」;同時批評羈押期間的待遇,比涉毒疑犯更差。早上8時搣時潘在instagram宣布經深思熟慮後決定辭職,「永久退出網絡上的工作」,認為工 ...
肥男係咪弱智好難講。但係呢條女一定係弱智。

回覆 引用 TOP

有銀行卡同識俾酒店錢就唔係弱智,咁到處破處、用雜物堵路、擲磚……上庭就辯稱自己弱智,請問揻時潘,佢地係唔係講大話?🤔

引用:
原帖由 sam1503 於 2020-7-28 09:56 AM 發表

雞格一個
較斯文嘅G,正是賣到錢嘅要點

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

毫無廉恥,替條臭雞父母難過! 不知所謂!!!

“工作嚴重影響心理健康”。承認心理變態很久了!

一首涼涼送給她
香港文化,教出垃圾!

最重要的不是你親那一邊,而是你知道自己沒有被任何一方勢力過度操縱,至少能夠確保需要脫身的時候,隨時可以脫身。
人比人,比死人!
唔想死,唔好比!

回覆 引用 TOP

博出為為咩…佢男友無勸過?

佢又知毒販咩待遇嘅?再講扣留你唔代表虐待你喎⋯⋯

回覆 引用 TOP

覺得被性騷擾應該報警,而唔係玩報復

呢個囡應該係無乜腦!!!!
引用:
原帖由 sinchau 於 2020-7-28 09:47 AM 發表

她指自從上次漂白水案被捕後「不斷發惡夢,聽到拍門聲會害怕」咁驚仲隨便同人去開房?
又話嗰個肥仔不斷騷擾佢,咁點解仲同佢去開房?點解唔報警?
仲要開埋直播喎,咁即係佢自己有計劃有組織架啦,黃左就扮委屈? ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

人前人後一個樣!
香港靠你就仆梗街!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]