• 瀏覽: 83,343
  • 回覆: 677
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 sinchau 於 2020-7-28 09:47 AM 發表

她指自從上次漂白水案被捕後「不斷發惡夢,聽到拍門聲會害怕」咁驚仲隨便同人去開房?
又話嗰個肥仔不斷騷擾佢,咁點解仲同佢去開房?點解唔報警?
仲要開埋直播喎,咁即係佢自己有計劃有組織架啦,黃左就扮委屈? ...
看條片根本有心玩9個肥仔啦,條片見佢都唔知幾大膽,仲要好似好熟手,應該唔係第一次能9,佢同隔離個肥女日日係fb邊露身體邊能藍絲,玩到班人坨坨寧

熱賣及精選
引用:
原帖由 healchu 於 2020-7-28 09:45 AM 發表

柒到核爆,仲要毫無悔意
佢地邊會覺得自己錯, 有咩錯都你人地錯社會錯...

回覆 引用 TOP

嗰男人咁都唔係弱智,咁我應該係超高能

雕狸老帽,真係一個大笑話,臭🐔攪場大龍鳳出嚟,衰左就扮無辜扮弱者,不如直接扮低能扮腦癌,真係好L好笑

引用:
原帖由 caihk 於 2020-7-28 09:46 AM 發表

破壞公眾體統罪第一次聽
聽過你正碌柒罪未

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

呢隻雞博出位,呢次都只係為自己做宣傳。下次曱甴預約性服務可選擇SM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caihk 於 2020-7-28 09:46 AM 發表

破壞公眾體統罪第一次聽
不成文法罪名

回覆 引用 TOP

雞格一個

引用:
原帖由 sinchau 於 2020-7-28 09:47 AM 發表

她指自從上次漂白水案被捕後「不斷發惡夢,聽到拍門聲會害怕」咁驚仲隨便同人去開房?
又話嗰個肥仔不斷騷擾佢,咁點解仲同佢去開房?點解唔報警?
仲要開埋直播喎,咁即係佢自己有計劃有組織架啦,黃左就扮委屈? ...
好老實 點定義騷擾先
有證據就拉人
無證據就約人開房 直播SM
用下個腦諗下野啦

又係時候同大家講下生物學
豬 成身都係肉同脂肪
不過個腦就唔係好大
大家可以去街市度睇下
豬頭咁大個 豬腦有幾細個

"廣州人,語帶鄉音"
佢咪廣州來的新港女,男嘅係同鄉,吾怪之得啱key

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daniel47877 於 2020-7-28 09:50 AM 發表 
轉做一樓一, 男友扯皮條
佢專賣色情嘢,佢個站比某錢可睇某相片,不過唔係全相,意淫嘢,佢又收錢同人玩SM,乜東東唔知,不過有錢應乜都做,佢有本寫真便利店賣緊而家好似要補貨,198元,可網購,佢以前應正常,因被壓力搞到變態

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

條友知道實冇人去佢個到補習,唔結業點得呢

加強寫真声勢

回覆 引用 TOP

邊條傻仔咁恨帶綠帽呀?

回覆 引用 TOP

又係廢人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]