• 瀏覽: 54,251
  • 回覆: 363
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 輪皇 於 2020-7-28 07:42 AM 發表
蔣雅文是誰?唔識
一隻失敗嘅5毛乸

只記得佢同李逸朗合唱過!

十年都燒錢,金礦都洗完啦

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-7-28 07:41 AM 發表
嫁到台灣落地生根嘅Mandy蔣雅文,喺台北花蓮等地都住過,曾經喺當地開設服飾品牌、咖啡店、甜品店等。最近Mandy同老公決定關閉台北分店,呢日佢喺I

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 6nObjx59IhaMkCIWjJA

講真香港人, ...
最緊要黃C肯去台灣定居,唔係香港攪事,理得佢哋係台灣富貴定乞食

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-7-28 07:41 AM 發表
嫁到台灣落地生根嘅Mandy蔣雅文,喺台北花蓮等地都住過,曾經喺當地開設服飾品牌、咖啡店、甜品店等。最近Mandy同老公決定關閉台北分店,呢日佢喺I

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 6nObjx59IhaMkCIWjJA

講真香港人, ...
都唔係呀!佢哋走哂去台灣,係香港嘅香港人真係會好好多呀!

黃絲話呢啲唔係窮,自我安慰係小確幸

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-7-28 08:01 AM 發表

北上,會死得更難睇!
睇人多過睇地方,廢人邊到一樣

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-7-28 08:01 AM 發表

北上,會死得更難睇!
有能力北上人工好高,咁多大公司

佢講大話唔想咁多人過去爭餅仔架咋,曱甴們唔好信,菜菜子正張開臂彎準備擁抱你,果便有好多金冇人執,拿拿聲過去唔好返嚟喇!

英皇娛樂害死人,逆市搞樂壇,吸引一眾無知少男少女入行,白白浪費十年青春!

台灣人都要出走到外面打工。

引用:
原帖由 Thank_777 於 2020-7-28 08:05 AM 發表

講到尾咪又係錢
有錢都係去大灣區好過台灣,返香港睇醫生都方便 D

提示: 違規內容已被屏蔽
香港入移民敗走的例子, 系各國都唔少.

引用:

北上,會死得更難睇!
有啲咩係你創新嘅?如果無咁死嘅機率99%🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]