• 瀏覽: 1,678
  • 回覆: 25
敵蓬佩就來無得撈

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-28 12:05 AM 發表
其實大家都知道

真理只在大炮射程範圍之內
主權則在航母游弋範圍之內
而霸權則在 無人機定點擊殺射程之內

所以,蓬佩奧講乜都得,吹咩! ...
二戰後美國承認南海十一段線為中國版圖以內。喺美國支援下,國民政府從日本取回多個被日軍佔領嘅南海島嶼。
但當美國承認中華人民共和國為唯一合法中國政權時,南海島嶼自然就歸屬於中華人民共和國。

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-28 12:05 AM 發表
其實大家都知道

哦....咁咪即係狗噏當秘笈囉
我都係嗰句,老尾真係有本事嘅就一早郁咗手啦,使乜好似而家咁週圍搵人壯膽都淨係識咀炮吖!

引用:
其實大家都知道

嘩!咋咋啼又攝幾隻字咩人類公敵,話咗你成日暗中想棄暗投明啦,又講美帝壞話!🤭

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-28 03:54 PM 發表

唔好睇少嘴炮啊!
美帝消滅蘇聯都係靠嘴炮架咋!
靠你哋我就真係未驚過,唔好高估你自己呀!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-28 03:52 PM 發表

原來要美帝承認至算係架?
咁依家美帝話唔承認喎!
共產黨可以點?
每個國家同任何國家建立邦交就係代表承認該政府嘅合法權。可以承認一半唔承認一半咩?
美國而家係講緊笑。唔使咁認真。

公敵奧,快D去南海填返個島玩下。

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-28 03:56 PM 發表

比 嗌交部 叫做 人類公敵 嘅, 當然就係同路人啦!
外交部叫肥蓬做人類公敵,你又咁講,今次仲表明自己係同路人。
歡迎你棄暗投明🤝

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]