• 瀏覽: 95,366
  • 回覆: 1,798
  • 追帖: 5
+25
舉腳贊成!

引用:
原帖由 12345六 於 2020-7-27 05:23 PM 發表
擺明針對 BNO, 吹咩。
最簡單係宣佈響外國行使 BNO 權利(例如用BNO護照入境當地),自動喪失回港權居港權。
又吹咩呀?又唔夠講嗱?

提示: 違規內容已被屏蔽
一早就要咁做啦!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-7-27 04:36 PM 發表
某些香港人想左右逢源,如今要被人大將一軍了。
英國佬做完野之後你就最開心啦,又多一個途徑

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-7-27 05:28 PM 發表

目標係做到《英國華人》!
至少比中國人和中國香港人高出一個檔次!
高端!上大氣!
遲下可以同美國白人一齊武統地球!!! ...
咁英國華人聽落又真係高尚D既,希望小黃人快過去

好!.要即時釋法。

釋乜能嘢法,仲有法㗎咩,依家係無法無天,諗唔掂就話釋法。

咁做, 除咗BNO個班外, 仲有個班97前入籍英國 (非BNO) 個班公墓員, 就真係大鑊.

有個朋友係黃屍, 佢有英籍都係因為老豆當年係公墓員. 當年係英國撈唔掂, 結果都係回流香港搵食. 呢嘢, 真係玩死呢班係英國搵唔到食既英籍港人.

其實澳洲加拿大美國都要。

犯民成功爭取bno人士失去香港居留權

引用:
原帖由 hihi345 於 2020-7-27 05:28 PM 發表

冇話唔比曱甴走,最好走左唔好返黎,不過唔比曱甴兩邊攞著數,有一萬就認自己香港人,犯法比人拉就話自己英國人。
咩著數? 食綜援? 住公屋?
呢啲著數我咪當豪俾你囉!幾咁閒啫!

其實鐵了心諗住走.仲回頭做乜
洗乜考慮是否喪失居留權呀

引用:
原帖由 owen11223344 於 27-7-2020 17:33 發表

咁英國華人聽落又真係高尚D既,希望小黃人快過去
小黃人說:「做人緊係要做高級人啦!無理由做低端人口!垃圾!」
遲下重可以同班英國佬美國佬一齊番黎武統中國添!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]