• 瀏覽: 4,007
  • 回覆: 89
+3
抵撚死。冇得做已完,冇得做膠屍。 雙失。食屎啦。 人渣。

以後可以日日去荔枝角探手足

班社工要執生

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-7-27 03:18 PM 發表
最記得邵家臻佔中在大台做謠警察放催淚彈,叫全部人去龍和道!
我記得佢話警察開槍,唔係催淚彈

嗰隻戴會唔會同一命運

香港請黃人工作要永世聘用,包生養死葬,貼大床保上樓,cls

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2020-7-27 06:23 PM 發表

我記得佢話警察開槍,唔係催淚彈
有片重溫,係作警察發射催淚彈,叫示威者去龍和道,當年重可以叫示威者,今天是暴徒!

https://youtu.be/ai5HVZfcEuU

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-27 02:34 PM 發表
坐過監, 心照啦
十年前,坐過監的人基本上都有顧忌隻字不提⋯現在近年坐監示為人生更精彩的典範

呃咗飯食咁多年,人人得廿四小時,你可以霸兩份全職咁耐,賺有突啦

引用:
原帖由 tri333 於 2020-7-27 03:23 PM 發表
佔中到而家都成五六年喇,而家先落喎浸大未免太保呢個人呀。直頭係包庇呢條粉腸人渣
其實浸大都唔敢炒倨,都係拖到唔續約啫。

唔續約駛L同你解釋咩,
醒目啲啦柒頭!

被炒魷都可以拉上政治打鴨,真係佩服得黑暴曱甴五體投起,浸大要養你一世至死為止??

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-7-27 02:30 PM 發表
https://fs.mingpao.com/ins/20200727/s00001/94215d29e78662817fd8d6d97df58690.jpg

社福界立法會議員邵家臻原任浸會大學社工系講師,自去年佔中案被判囚後,浸大成立調查委員會進行紀律聆訊,邵家臻今早(27日)接獲院校電郵,稱其申請續約不獲批准,合約至下月31日到期,其他安排稍後通知,但並未提供理由。

邵家臻向本報稱 ...
誤人子弟緊係啦

引用:
原帖由 半夜扁扁的救星 於 2020-7-27 07:01 PM 發表

其實浸大都唔敢炒倨,都係拖到唔續約啫。
咁又係其實都係等完嘅啫,你啱佢哋真係冇炒過。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]