• 瀏覽: 6,722
  • 回覆: 186
+20
引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 09:42 AM 發表

係晤係亂扣帽子, 邊個知, 咁愛黨既可能真係黨員,
但同我既論點同佢係唔係黨員冇關係
相反, 那位黨員既論點就只能依靠亂扣帽子,將我抹黑為暴徒去將共黨惡行合理化
普遍共黨黨員就係咁既水平 ...
哈哈!奇怪?
人哋將你同黑暴連結就係亂扣帽子,反之閣下將異見者同黨員連結就唔係亂扣帽子?閣下都幾趣緻啵

香港班死靚仔有咩人才?同樣嘅價錢返大陸,係咪請唔到先?

香港班死靚仔,驅逐出境,容許商人請外勞,更加實際!!

我喺街度見到啲摩囉差,勤力送外賣!!
香港啲死靚仔,玩健身玩到自己大大隻,有屁用咩,乜撚都唔肯做!!

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 09:54 AM 發表

哦, 你喜歡一個道德崩塌既黨去操控你道德同作出處分係你既事
你要明既係正常人類係唔BUY
道德崩塌?二三十年前嘅共產黨我同意,今時今日喺國內有九成人都滿意同支持嘅共產黨仲道德崩塌?所以話閣下嘅思維一直仲停留係文革年代一直都冇進步過真係冇講錯!

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 10:07 AM 發表

社會渣滓唔係共黨咩? 一班人渣利用呢D評分打壓網上言論, 點解我唔抗拒呢?
個GAME有句習近平維尼都要人執間公司, 到時D人鬧幾句共黨都可以用網上言論不當為理由自動狂扣分,
返返你民革年代,個個都話黨是對的, 結果死幾千萬人都晤敢出聲, 呢個年代仲黎呢套, 睇今次又死幾多人 ...
你自己都識講間遊戲公司首先取笑習總在先啦,自己撩鬼攞命,怪得邊個?我取笑你都識得反駁我啦!
批評共產黨冇問題,但係造謠抹黑就有問題,國內一向有大V公知造謠抹黑帶風向,情況就同香港班黑暴文宣咁日日唔係爆眼女,新屋嶺,警方強姦方就831太子警方打死人!!哩D假新聞乜你認為冇問題咩?

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 10:21 AM 發表

原來批評黨同官員 =散佈假消息假新聞
你既理論建立於亂扣帽子,"你係暴徒所以冇資格批評共匪惡行", 冇到理冇腦單靠亂扣帽子遮掩你黨罪行
我有冇亂扣帽子你自己先知啦,黨員, 分別就係就算我亂扣都只係用黎恥笑你, 唔係自己冇POINT就靠亂屈去轉移視線 ...
你既理論建立於亂扣帽子,"你係暴徒所以冇資格批評共匪惡行"

我幾時有講過以上嘅説話?哩D全部係你自己老作出嚟老屈他人(哩D亦你哋班黑暴黃絲慣用技倆,而家終於露出咗狐狸嘅尾巴,有証有據唔到你唔承認,都話咗叫你唔好扮中立㗎啦,而家俾你自己踼爆你話幾咁核突呢?),有嘅唔該搵出嚟,冇嘅就證明閣下一直亂扣人帽子兼老屈!

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 10:31 AM 發表

扣你帽子係恥笑你 同我論點無關係
你扣帽子係冇道理冇POINT冇道德冇腦, 扣帽子去抹黑對方試圖將共匪惡行合理化  ...
咁你咪即係詞窮理虧冇得反駁就唯有人身攻擊自hi精神勝利大法囉,仲好意思岸L99沾沾自喜,閣下完美演繹咩叫人無恥就無敵!

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-29 10:38 AM 發表

係係係,西人國都衰過中國!!! 所以民生福利好國中國, 
人地命長過中國人, 人地空氣乾淨過中國, 

人地4月已經傳不明肺炎,咁多個月都未死到醫院爆曬床位,
你隻WUHAN VIRUS 一個月就要封城, 多到D人要留屋企等死
死左幾萬人?冇證據陰謀論亂吹冇用架
你眼紅西人冇用架, 你個臭黨唔爭氣腐敗拖中國人後腳, 
所以中國人永遠都企係西人後面,連你偉大既領導都睇唔起中國, ...
仲細咩?仲玩理哩D小學生遊戲,笑死人!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]