• 瀏覽: 11,237
  • 回覆: 114
+17
引用:
原帖由 iusenote 於 2020-7-27 10:09 AM 發表
乜都唔關事,一啲智將會覺得痾屎唔出,佢亞媽生痔瘡都只關七一事
係咩?
而家又咩都唔關事嗱

廢老藍唔好周街去,累人累己。

在頭兩波疫情,很多人都已康復或死亡,即現時患上武漢肺炎的人沒有千幾個更多

香港已經進入病毒暴發期!若情況失控好似美國!大卵鑊!!!恐怖分子周圍播毒!!

引用:
原帖由 pycicamn 於 2020-7-27 03:35 PM 發表
在頭兩波疫情,很多人都已康復或死亡,即現時患上武漢肺炎的人沒有千幾個更多
病毒叫美國馬尼蘭州肺炎!!!源頭在始爆發到全世界!!!

依照大陸防疫準則,毒娥一早已被切換

引用:
原帖由 sam1503 於 2020-7-27 09:48 AM 發表
這就是對大陸醫療能力的代價,阿爺各種資源已經支援全球,反而香港表現出 傲慢與偏見。 都不知道自己有乜本銭
之前口嗌封大陸関、罷工班黑E護點講?
黑犯民、猿國勇班磚家又點講?

引用:
原帖由 sam1503 於 2020-7-27 09:48 AM 發表
這就是對大陸醫療能力的代價,阿爺各種資源已經支援全球,反而香港表現出 傲慢與偏見。 都不知道自己有乜本銭
香港回歸23年 比黃屍一步一步害死

佢地最叻就瀨政府, 加上黃屍蠢材多 信佢講

引用:
原帖由 thanks橋 於 2020-7-27 09:14 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200727/photo/0727-00174-001b1.jpg

本港新冠肺炎確診累計二千六百三十四宗,第三波爆疫愈爆愈烈,今波確診宗數昨已超越第一、二波疫情總和,錄得一千三百七十五宗,造成嚴重爆疫,不少批評政府在第三波疫症犯上五宗罪,包括堂食令欠全面、口罩令唔湯唔水、社區檢測數目少、治療病床不足及豁免檢疫有漏洞。多 ...
七百幾萬人得幾千單,其實香港人(包括政府同醫護)做得算好好!

成班問責,都係癈癈癈!就算禁足令,都係冇用㗎!都唔源頭做起。又唔那取消特別人仕,可以豁免檢測,直入社區。點那樣分辨出是否帶病毒🦠。有甚麼難言之隱?

根本嗰時成三個星期零本土,第三波一定係外內輸入漏洞造成

新冠肺炎|理大團隊揭多個群組傳播鏈 爆發源自菲律賓、巴基斯坦 https://www.hk01.com/article/503090?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

7.1遊行之後就多咗千幾確診.....

引用:
支援全球,邊個國家,比啲例子出嚟

港府放船員登岸闖的禍。

我話最衰黃絲明明71政府為市民著想唔批遊行,黃黑就死都要遊行,而家拿晒野又想屈政府.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]