• 瀏覽: 4,818
  • 回覆: 50
+3
所以中美海戰 殺敵一千自損一千 攬炒無益
中國賣導彈去伊朗打殘美航母
在波斯灣打航母是一打一中無得走

千算萬算美海軍算漏左貨輪

大媽有很多隔水倉很難沉。令它失去作戰能力便好了。

例如網友說九十度掟灣丶甲板有碎片,飛機點升降?

航母好難沉?做試驗時果艘航母有無好似平時咁放滿炸彈同易燃物又或者係氣油。幾十個導彈或者真係炸唔沉一艘空無一物既航母。但幾個導彈相信就可以將一艘戰時既航母變做廢鐵啦。

先用東風17打沉護衛艦,然後一切都好辦

引用:
原帖由 starr 於 2020-7-27 11:22 AM 發表
先用東風17打沉護衛艦,然後一切都好辦
高速無敵

引用:
原帖由 6674 於 2020-7-27 09:47 AM 發表
大媽有很多隔水倉很難沉。令它失去作戰能力便好了。

例如網友說九十度掟灣丶甲板有碎片,飛機點升降?
令佢升降唔到已經係死期到啦,中國啲戰機仲唔狂攻擊佢咩!

點解唔打水戰? 
水路有多有唔多? 

而今的反艦導彈已經不知多代,唯快不破又有,幻影千重又有,無定飛行又有,形形色色,重揾的舊料來講攔截,老美的盾艦已經是老人家。

引用:
原帖由 mflyer 於 2020-7-27 12:09 PM 發表
點解唔打水戰? 
水路有多有唔多? 
一定有啦,點會得一種武器去招乎咁少喎,當然全方位攻擊至增加得手既機會。

引用:
原帖由 motivagodie 於 2020-7-27 02:40 AM 發表
美國海軍航母戰鬥群最堅固的盾牌就是宙斯盾級驅逐艦,那麼多少導彈才能突破宙斯盾防禦,進而可以攻擊航母呢?宙斯盾系統可以對抗導彈飽和打擊,同時進行高速搜索,精確跟蹤,信息處理和發射導彈攔截多個目標,防禦力非常強悍。

=

1艘宙斯盾 ...
仲咩要擊沉?
求其中一野, 所有飛機都無用啦。架航母就癈左啦

引用:
原帖由 oyear 於 2020-7-27 01:30 PM 發表

仲咩要擊沉?
同意👍🏻

Thanks!
引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-7-27 12:22 PM 發表

一定有啦,點會得一種武器去招乎咁少喎,當然全方位攻擊至增加得手既機會。

引用:
原帖由 oyear 於 2020-7-27 01:30 PM 發表

仲咩要擊沉?
咪係,到時正式走得摩、無鼻哥。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]