• 瀏覽: 10,531
  • 回覆: 4
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-7-26 04:54 PM 發表

Crop低先,再check吓係咪犯國安法11422075
可惜,煽動仇恨中央政府最多踎 10年,不過可能要押返去新疆踎。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-26 05:06 PM 發表

check完未

結果如何
國安人員要做嘢㗎,唔洗急。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-26 08:57 PM 發表

你哋中國人有句說話叫做世上沒有無緣無故的仇恨

中央俾人憎恨

唔係應該中央檢討吓自己點解咁乞人憎
幾個不同機構作嘅民意調查,都顯示中國14億人有超過 90%人對共產黨執政表現滿意,你一班港奴憎恨中共有條鏈用,人哋眼尾都唔會望吓你哋,冇人在乎你哋有咩嘢感想。你哋除咗上網嚎哭之外,仲有咩做到? 叫尾國乾爹派兵打柒中國? 或者可以撼頭埋牆,冇眼睇。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-26 08:54 PM 發表

大英國將香港由漁港提攜成國際金融中心

自由民主法治各種優良文化都是大英國賜予

垃圾賤中國一腳牛屎低端蠻夷土豪

歷年來不斷侵蝕污染香港 ...
大嬰國咁 L 叻點解唔救吓自己先啊,由一個日不落帝國玩到變成二流國家,世上冇乜國家睇佢台戲,好似細路仔玩賓周越玩越縮,世界老大縮到變成尾國跟班。
所以尾國佬都話唔可以畀尾國變成嬰國咁嘅二流國家。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-27 12:52 AM 發表

咁點解啲中國人死仆爛仆都想仆去外國

有錢嘅移民

無錢嘅偷渡

真係咁滿意點解唔留喺中國

生生世世代代做中國人
烏蠅鍾意哄垃圾堆丶狗屎堆,外國就係垃圾桶,移民去嘅一係冇技能嘅窮 L ,留在中國都一世冇運行,聽人講西方國家洗大餅都月入過萬,點解唔去搏吓。一係就貪官丶奸商,搵埋啲錢唔見得光,驚有日會畀共產黨清算,去西方國家就唔怕,只要你有錢,話之你販毒走私收黑錢,你帶大把錢去就歡迎你。
中國有 14億人,話之你 1億人移民出去,都仲有 13億人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]