• 瀏覽: 13,790
  • 回覆: 169
若果比我在多倫多見到這仆街一定屌爆佢!
竟然做香港黑暴黃色逃兵!
冇玍啲骨氣!

呢個姓區是乜水?唔識佢  你個死黑暴記得唔好死返來香港

十年已經過咗五年 劇情同現實都好大出入

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-25 08:48 PM 發表
本身已經有加拿大護照?
食軟飯靠隻乸

引用:
原帖由 令狐椒 於 2020-7-25 09:10 PM 發表
搞亂完香港, 自己走先. 夠賤格.
班政棍全部都咁賤格……推d懵仔去衝自己就鬆

漢奸

乜水,乜水,冇香港人知係乜水

又喺外國人搞香港

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-25 08:45 PM 發表

電影《十年》導演之一的歐文傑,上月底曾現身電影《幻愛》首映,跟《十年》另外4位導演重聚。商台節目《1圈圈 星光背後》今日播出歐文傑的訪問,原來他與太太已離港,目前身在加拿大。

曾揚言沒想過離開的歐文傑在節目中以「走佬」形容自己,他說︰「我不會說是移民,是『走佬』,因為走得很急,什麼也沒計劃,也沒有申請。太太是加拿大籍,她擔心我,怕我說錯話,所以很急地買機票、拿着護照就上機!」

歐文傑坦言6月 ...
又係一隻曱甴屎

又一個受害者出走

有冇案件係身先?🤔🤔

97前又係好多呢種人
為移民拋棄老公/ 老婆 仔女
去外娶/嫁 攞移民証

結果無幾耐就回流香港
係外地生活唔黎
不過仔女就想認佢地

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-25 08:45 PM 發表

電影《十年》導演之一的歐文傑,上月底曾現身電影《幻愛》首映,跟《十年》另外4位導演重聚。商台節目《1圈圈 星光背後》今日播出歐文傑的訪問,原來他與太太已離港,目前身在加拿大。

曾揚言沒想過離開的歐文傑在節目中以「走佬」形容自己,他說︰「我不會說是移民,是『走佬』,因為走得很急,什麼也沒計劃,也沒有申請。太太是加拿大籍,她擔心我,怕我說錯話,所以很急地買機票、拿着護照就上機!」

歐文傑坦言6月 ...
搞港獨除了出走別人無它途。

我地香港人係L你為我發聲咩,deeliinumo,我地唔需要你呀,咪講L到自己咁L偉大,走左記得唔好再返黎

記住去到加拿大生生性性, 唔好亂咁拍片, 唔好以為加拿大唔會驅逐你出境. 事實上要趕你走, 甚至連理由都唔洗比. 到時要乞特區政府收留返就唔好睇啦.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]