• 瀏覽: 6,732
  • 回覆: 82
+5
政府可以照唔續牌俾商台

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-7-25 06:19 PM 發表

殤台自從獨家播馬之後, 炒晒一班老屎忽, 用一班童子軍講馬亂吹, 只有一個何文光識得講馬.
無錢留班老屎忽呀

未返過中國嘅「中國問題專家」
超過十年以上憑空創作大陸國情經驗

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-7-25 06:19 PM 發表

殤台自從獨家播馬之後, 炒晒一班老屎忽, 用一班童子軍講馬亂吹, 只有一個何文光識得講馬.
自從聽過大口玲開咪,日日怨婦式大叫梁振英,又乜又七,都唔知up乜,完全講唔出梁振英,究竟犯過乜罪証據,聽傷台簡直耳仔受罪

由於智能手機的功能越來越強大, 傳統傳媒已經越來越難做, 因為大量流失廣告客戶.
在香港, TVB代表用眼睇, 殤台代表用耳聽, 都係王小二過年, 一年不如一年.
潘小桃在殤台做咗15年, 係真正的老屎忽, 正所謂魚要過塘先至肥美, 人要跳槽先至高人工, 殤台在現今呢個艱難環境, 廣告收入大幅縮水, 但燈油火蠟開支越多, 而且殤台要為十年以上的老屎忽供15%的強積金, 而且潘小桃年資高薪水都水漲船高, 對殤台而言潘小桃絕對係淤血, 必須要清除, 殤台炒咗潘小桃, 搵個新人去唱衰中國, 大把人都可勝任.

商台想續牌?
清理吓d反共份子先啦。

引用:
原帖由 jvr^_^ 於 2020-7-25 06:41 PM 發表

自從聽過大口玲開咪,日日怨婦式大叫梁振英,又乜又七,都唔知up乜,完全講唔出梁振英,究竟犯過乜罪証據,聽傷台簡直耳仔受罪
殤台怒炒臭口玲, 因為臭口玲講嘢太偏激, 呢條女自以為係正義女神就開口亂鬧建制派及政府官員, 搞到建制派及政府官員都唔上殤台做訪問節目, 殤台係大氣電波的電台, 唔可以講嘢側埋一邊, 廣告客戶都唔落廣告.
臭口玲衰完殤台又衰埋平果日報, 在dog100做節目只搵到雞碎一般的人工, 佢依家做youtuber亂噏嘢都係冇人睇.

商臺三妖,淘傑,潘小桃,鮑萎蔥,

9 up  ...........王

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-7-25 20:12 發表

出來打過工都知架啦,私人理由咪就係一個月前通知你做埋呢個月好自己起身行人咁囉……表面辭職實質就係炒 魷魚……去立場返囉……
D100都OK

私人理由?
係咪確診咗呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]