• 瀏覽: 589,576
  • 回覆: 64
  • 追帖: 158
+486
支持💪

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-7-26 09:39 發表

國安法已明文規定參加選舉要簽署確認書擁護基本法和香港特別行政區, 冇簽嗰班根本已可直接DQ,仲使乜問咁多嘢。
假髮狗上次判嗰幾宗選舉呈請
話選舉主任無比班垃圾曱甴參選人解釋立場DQ係無埋
今次全部要班垃圾曱甴參選人解釋立場同行為
但解釋同掩飾都係冇用🤭

引用:
原帖由 naly 於 2020-7-26 10:59 發表
其實拜登都係大侵侵4年唔算好老, 不過如果民主黨真係無人, 可能搵克林頓出山仲好, 因為佢仲要比侵侵年輕一年。
要搵埋萊瘟斯基做拍檔😁

引用:
原帖由 y98141 於 2020-7-26 23:30 發表
....乜_野來
深水埗曱甴街道辦助理
💩潘經常白公衆散播淫褻訊息😡

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-7-27 18:31 發表

我工作有時都係四圍走的,係唔係真係講到要企係紅綠燈前吃搵個公園好難嗎,,我知我回了這貼可能好多師兄姐唔滿意但睇左好多回復都係點唔得點不行,,現在話叫國內幫手都舉步為艱呀,叫班人唔好四處走就商場沙灘都係人,其實想點啦,禁足又話唔得禁堂食又話唔得,這樣政府咩都不用做就整個自然感染療法,,大家覺得咩都唔比做每一個月都黎爆一次然黎又加緊再加緊,然後一直這樣半死不活3個月好半年好1年好3年好,,,,我 ...

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-7-28 11:47 發表
睇嚟選舉好大機會會押後一年, 最開心應該係陳淑莊同邵家臻

https://www.facebook.com/498565150232596/posts/3271822009573549/

咁咪又送多球幾比
腦瘤莊同社棍邵🤭
嗰班泛氓一定明反舉腳暗撐🤭

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-7-28 12:05 發表

用銀行。怕找換店有古惑你可以去中銀問下匯款手續,好似有得匯去其他內地銀行既同名戶口。老人家無乜病痛用得唔多。大陸有袓屋。除左燈油火蠟戈D,就係每個月比兩千人仔搵人定期幫佢地清潔﹑買日常品買餸同間唔中車出車入。依家佢地菜都自己係門口種 ...
可以係中銀匯款入內地同名戶口
每人每年上限一萬美元(會折算當日人民幣匯價)
有空可以去中銀垂詢吓

引用:
原帖由 bchan77 於 2020-7-28 12:11 發表

正路,而家嘅政府對疫情已經出現窮於應付情況,加上毒媒、黑護不停拉後腿,相信犯民老餅心中亦會叫好,因為多一年錢搵也!

正曲街黑護
置市民生死不顧😡

引用:
原帖由 bchan77 於 2020-7-28 12:29 發表
鄭松泰今表示,回覆選舉主任信件,就自己2016年在立法會會議廳倒插國旗的事件致歉。鄭松泰表示,法院裁定他侮辱國旗及區旗罪罪成後,他經過「觀察和反省」,認為當年所做的事確實不對。由於「表達對國家和基本法的敬意」,因此借今次回信表達歉意,並承諾改過。 ...
鄭屎又玩轉身😂

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2020-7-28 13:25 發表

以罷工計, 起碼50%
應該仲有班驚死負擔大
唔敢去罷但又黃反政府黑護

我有個做警察朋友
佢太太係病房經理
個仔係威記醫生
係黑醫護罷工時
在家開家庭會議
討論好耐結果都無加入罷工行耐
後尾同朋傾開值講,唔係我做警察解釋執法權力
方法,目的,事實,分析事件成因同佢嘅被報導誤導
個仔一定跟大隊去罷工
太太就持中立態度,但佢話佢間房有一半去咗罷工,要親自落手落腳去做要日日遲收工

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-7-28 20:33 發表

希望下支香檳,喺帶妖上訢被駁回時開,再下一支喺畀國安拉時開,衰開有條路
如果唔系阿爺後面撐,戴妖仲有排撈港大革佢唔扯😬

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-28 19:26 發表
"本地疫情嚴重,影響到9月6號舉行的立法會選舉。知情人士透露,行政會議今早討論有關問題,決定押後立法會選舉1年,至明年9月再舉行選舉。

據悉行政長官將引用《緊急時期條例》賦予的權力,押後立法會選舉。政府亦會提請全國人大常委會就有關問題作出決定。"

https://www.bastillepost.com/hongkong/article/6856075-%e6%94%bf%e5%ba% ...
人大批准
無得屍法67👏👏👏

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-7-29 00:35 發表
政府係咪真係咁快要決定推遲, 我又覺得未必, 八月底都唔遲.
要預早拎人大授權係好正常, 總唔可以臨急抱佛腳.

如果有黃撚簽左確認書後宜家反口, 跟住選舉如期舉行,  咁.... ...

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-29 12:21 發表

精彩人生
條曱甴藏有1kg辣椒油驅蚊油,壘球棍
女友懷孕6個月,條曱甴得21歲養自己都未掂🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]