• 瀏覽: 589,464
  • 回覆: 7,276
  • 追帖: 158
+486
報到

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-7-25 01:00 PM 發表
撰文之時,佢老尾已強行進入中國駐休斯頓總領事館,在此之前短時間,中國已撤走館內人員,而文件嘛,呢幾日都應該用哂嚟做BBQ起爐透火了。現時嘅製紙技術好高,大部份紙質都好好,不少仲有環保認證,應該燒咗都唔會好多灰燼剩低,而且慳咗老尾好多垃圾膠袋,又能為佢老尾製造更多二氧化碳,一舉幾得也!除咗休斯頓,我相信剩低嘅中國駐老尾嘅大使館及總領事館,都應該開始燒嘢了,始終,農曆7月14就快到,燒嘢比遊魂野鬼,唔 ...
啊,睇完序文,傻的現在打橫行,説到尾,天理有循環,睇實佢老尾幾時仆街,就真係爽。話時話,肺炎航母應該裝左吾小箘,一定不可以俾佢靠岸……。釜山行2,又係我至愛的喪尸片,我希望場景轉响華盛頓,仲爽!

支持大叔 !

繼續打佢老尾!

到...

簽到

五年前今日

大人,時代變了

支持大叔  來報到

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-7-25 01:09 PM 發表
成都單嘢好似係72小時。
是96小時,比米國多一日

已經做好心理準備, 嚟緊日子唔會安穩, 沒有國哪有家, 堅決追隨阿爺

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-7-25 01:00 PM 發表
撰文之時,佢老尾已強行進入中國駐休斯頓總領事館,在此之前短時間,中國已撤走館內人員,而文件嘛,呢幾日都應該用哂嚟做BBQ起爐透火了。現時嘅製紙技術好高,大部份紙質都好好,不少仲有環保認證,應該燒咗都唔會好多灰燼剩低,而且慳咗老尾好多垃圾膠袋,又能為佢老尾製造更多二氧化碳,一舉幾得也!除咗休斯頓,我相信剩低嘅中國駐老尾嘅大使館及總領事館,都應該開始燒嘢了,始終,農曆7月14就快到,燒嘢比遊魂野鬼,唔 ...
大叔,
你今次個開塲白好豐富呀!😆👏👏👏

支持💪🏻💪🏻💪🏻

大叔:中國應該要強硬,愚見諗美國咁做係唔想放棄香港呢個基地,所以做咁多野阻止香港成立國安法。中國用左幾十年發奮圖強休養生息,加上近二代人文化提升左,判斷力強左,應該係時候出關喇。

遲來的報到,大叔幾時買小金金

引用:
原帖由 井底花色流彈 於 2020-7-25 01:51 PM 發表

大叔,
你今次個開塲白好豐富呀!😆👏👏👏
我知以前嘅有偷懶

引用:
小弟希望睇到成都老尾屎館既員工直接行去廣州機場搭佢老尾機歸西

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]