• 瀏覽: 10,304
  • 回覆: 145
+5
引用:
原帖由 台灣宇宙的鞋抽 於 2020-7-25 10:33 AM 發表
睇過段片,條垃圾廢柴仆街到無恥咁答話。
呢條片d黃屍曱甴個個睇到沾沾自喜,仲不停係網上瘋

香港黑醫護要脅市民生命健康, 政府仲唔引入大量外地醫護資源,無疑就係要市民暗中被黑色同化對抗政府

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-7-25 08:14 AM 發表
馬仲儀話大陸醫護英文唔得, 咁人地去非洲support, 唔通佢地識非洲話.
香港班黑護真喺睇得自己幾高吓,人地隊team去法國義大利塞爾維亞都冇問題,竟然會黎香港有問題🤨 真係夠啦,哩班pk收皮啦!

引用:
原帖由 老納 於 2020-7-25 07:20 AM 發表
本身對蔡堅的印象唔差,不過現在覺得他有點老了,思維不夠清晰,應該係時候享福了!
但又句又岩啊
特首唔同
我地既特首唔夠果斷
唔係都唔會有依家咁大疫情暴發
黑暴也唔可能搞咁耐

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2020-7-25 08:06 AM 發表
乜特首負責測試咩?如果你地醫療機構,引入大量又平,又正嘅測試工具及人員,咪可以解決問題囉!你地醫學會有出聲支持政府用大陸公司做測試咩?反之泛民一派就暗搞大埔工業邨嘅大陸測試公司。等你班香港黑醫護做,香港唔知仲有幾多人死係肺炎,你地先至可以唔玩政治,以救人為先? ...
基本上想香港變美國翻版,佢老美已經完全失控,哩班漢奸仲要夾埋d特工搞香港... 最dklm嘅係政府,林鄭隻大曱甴,乜L都唔做等香港死... 點解可以廢得咁徹底㗎!

根本而家就係全民政治化。

拎咁高人工,遠高內地,香港係時候糾正番香港咁唔正常嘅醫療教育開支,佢地完全唔值。全部減一半人工先。

黑醫護同黃絲狗一樣無腦無思想無人性

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-7-25 08:14 AM 發表
馬仲儀話大陸醫護英文唔得, 咁人地去非洲support, 唔通佢地識非洲話.
第二語言唔一定係英文。

根本就係佛系抗疫

醫學會蔡先生用咩角色反對行政局決定?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]