• 瀏覽: 51,489
  • 回覆: 6
+15
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-7-24 11:30 PM 發表
中美關係陷入僵局,兩國互相下令關閉對方的總領事館後,中國外長王毅7月24日表示,中美關係目前面臨的困難完全是美方一手造成,目的是企圖徹底打斷

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200714/359669002508832768.jpeg/R598LBvo5BiBkbZsBc-yuWK0N97r7gNDP283dT9vN3U?v=w1280r16_ ...
開戰時美國核彈射香港,曱甴死左都唔知被出賣

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2020-7-25 01:57 AM 發表

我都信如果真的開戰,大陸各大城市美國都會射核彈,包括香港
冇錯,只有傻人先以為會對港人手下留情

引用:
原帖由 sables1 於 2020-7-25 09:39 AM 發表

到時肥仔恩 e朗都會玩偷襲美國佬 大家都係度等機會 美國佬點會敢打
就算美國打中國,代價必大,俄佬乘機解決美國呢個世仇

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-7-25 09:51 AM 發表

俄羅斯其實係最提防而家嘅中共
美國打老共後中國已不能再起,俄佬唔使再理中國,呑左美國自然呑埋中國

引用:
原帖由 syklab 於 2020-7-25 09:51 AM 發表

sorry, 放錯地方。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200714/359669002508832768.jpeg/R598LBvo5BiBkbZsBc-yuWK0N97r7gNDP283dT9vN3U?v=w1280r16_ ...

美國佬直程炸q左香港啦 之後同香港人講 我地係support你地反共 香港廢青仲會掉轉頭感激美國 ...
美國核彈—直指住中國各大城市包括香港,打仗炸香港無得避

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-7-25 09:55 AM 發表

以前嘅蘇聯已經滅亡咗
美國打中國付出嚴重代價元氣大傷,就算俄記都可擊倒美國

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-7-25 02:12 PM 發表

所以在未發生前, 華人好走啦

資金存放要停止使用他們的銀行系統, 以免被沒收所有財產, 要盡快離開以美元資產. 美元正在加速貶值.
存瑞士,唯—中立國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]