• 瀏覽: 11,706
  • 回覆: 71
賤種暴徒,咁唔鍾意國家,又用中文,講中國話,食中國菜。滾出去,就是你最無能的畜牲,要移民又無資格,日日柒出來,攪亂香港秩序,死柒頭。

賤種黑暴臭雞毒西,成日死係香討反中仇中,把口臭過你老母臭西,滾出香港,你老母臭西識生唔識教,兩母女都係賤西臭雞,等天收啦

賤種黑暴毒西仲敢唔敢講要滅中國,DLLM臭西

引用:
原帖由 有知慧不如乘勢 於 2020-9-2 10:55 PM 發表

白痴肥曱甴🤭
師兄講得好

肥矮豬西曱甴乸

樓主是一個白痴.

引用:
原帖由 DDG98 於 2020-11-8 09:49 PM 發表
樓主是一個白痴.
冇錯,成日想挑釁網友,但冇人會嬲,只覺得佢父母可憐

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-24 03:38 PM 發表
中國武漢肺炎禍害全球

之後又隱瞞疫情

又唔准人查源頭

激嬲全世界

各國紛紛開始抵制中國

撤資撤廠禁運諸如此類

得番啲第三世界落後國家仲會幫中國

之後發展落去會點
真係戥你辛苦!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-24 03:38 PM 發表
中國武漢肺炎禍害全球

之後又隱瞞疫情

又唔准人查源頭

激嬲全世界

各國紛紛開始抵制中國

撤資撤廠禁運諸如此類

之後發展落去會點
你的言論危害國家安全嗎,唔好以為網絡上說話就可亂嚟

引用:
中國武漢肺炎禍害全球

之後又隱瞞疫情

又唔准人查源頭

激嬲全世界

各國紛紛開始抵制中國

撤資撤廠禁運諸如此類

之後發展落去會點
中國已成為全球第2大經濟體,之後點發展落去?咪成為第一大經濟體囉

香港新一代的目標是要將香港脫亞入歐,最好棄中文,全面英語化。
所以他們追求民主自由,想踢走所有在港中國人,包括他們的父母。

引用:
原帖由 虎榮 於 26-7-2020 12:23 發表

外國軍隊入到香港, 見你拿住本 BNO 晤會殺你嗎?
在外國人眼中,香港人被歸類為中國人的同類,差別就只有政制。
There is Not Much Difference.

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 26-7-2020 13:44 發表

中國就真係當香港係契弟

沙士害死香港幾百人

自由行搞到香港社區烏煙瘴氣

而且扭曲香港營商環境

一條街十間金舖

歷年來不斷干預香港內政

侵蝕香港自由與法治

東江水天價捆綁合約迫香港買垃圾水

迫香港利益輸送俾中國

另外無數大白象工程益中國承辦商

近期又武漢肺炎

鑊鑊都係害香港
國家主義未來必定會超越民主自由,但民主自由信徒現在絕對不會相信,因為民主自由教導他們只需要著重眼前利益,不需顧全大局,可以因小失大,所以他們不會明白為什麼國家主義能強大。他們只盼望中國快要崩潰和被毀滅,但總是願望落空。中國只要一直捱過去就必定勝利。一切都是可以預見的。

民主自由並非不好,只是人們心態上平衡不了利益和實用性,人變得自私自利,從而危害整個社會的快樂和可持續發展性。國家主義正正能把這些民主自由的缺點解決得更好。

不如你好好看一看是中國政府愚蠢,還是你愚蠢?

中國從來冇做錯,係從來沒有,美國欺壓中國人,簡直欺人太甚,貿易逆差係美國執太多平貨,知識產權奸商獨賺,唔比其他人做,話中國偷先進科技,中國留學生要比錢讀書,駭客入侵完全冇正據,西方污染咗百幾年叫中國成受,美國有人權就冇種族歧視,美國人個個都係軍人,有槍有先進武器,美國軍費幾多大家都知,軍國主義拳頭大就惡撚哂,美國滾開

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]