• 瀏覽: 6,528
  • 回覆: 31
+4
練好D金鐘罩抗肺炎先講打仗啦

引用:
原帖由 paoon 於 2020-7-24 03:29 PM 發表
【中美角力】美軍單日遣5機飛南海 解放軍同日宣布封海演習
國情動向 14:32 2020/07/24

▲ 內媒圖片

據北京大學海洋研究院「南海戰略態勢感知計劃」平台周四發布消息,當天一架美軍P-3C反潛巡邏機從台灣南部海域進入南海,向西飛行一段距離後折返;同日晚上8時至9時,美國空軍的一架RC-135W偵察機和一架P-8A反潛巡邏機又從台灣南部海域進入南海,朝廣東 ...
標題不是樓主寫的嗎?
睇完樓主個帖都吾見有邊度係話呢次係南海演習。最多只係話南海門戶,而且顯然係報章寫,不是解放軍寫。「封海公告」也沒有說這是南海演習。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-7-25 12:18 PM 發表

標題不是樓主寫的嗎?
睇完樓主個帖都吾見有邊度係話呢次係南海演習。最多只係話南海門戶,而且顯然係報章寫,不是解放軍寫。「封海公告」也沒有說這是南海演習。 ...
黃九洋奴就係七唔切

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-7-24 05:58 PM 發表

一樣可以話你做假姐,船無大幅移動,目標位置原全掌握之中,分分鍾仲可以話架船發出導引信號添呢。
係,所以靶船最好用搖控控制,做不規則機動!

引用:
原帖由 stunt790 於 2020-7-25 02:57 AM 發表
練好D金鐘罩抗肺炎先講打仗啦
你講美國?
四百萬確診,十四萬死亡!

美國國會掛著制裁中國,無閒處理國內疫情!

引用:
原帖由 paoon 於 2020-7-24 03:39 PM 發表
唔知地點係邊?  標係大地圖比大家睇下。

保家衛國唔係自己家門咁應該係邊個家門

實彈演習呀,唔通系南海正中間呀,想炸9d 商船呀?反中wc 正一 on9仔

THANKS FOR YOUR SHARING 

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-7-24 08:17 PM 發表
係做比5毛,小粉紅睇,可繼續打飛機。
五毛狼叫咁開心,繼續攞隻手比人抽血啦~

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2020-7-25 07:56 PM 發表

你講美國?
四百萬確診,十四萬死亡!

美國國會掛著制裁中國,無閒處理國內疫情!
美國五支時代唔需要老嘢,又唔需要五毛,歐洲黑死病後大啟蒙時代開始。

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-7-24 05:58 PM 發表

一樣可以話你做假姐,船無大幅移動,目標位置原全掌握之中,分分鍾仲可以話架船發出導引信號添呢。
做假好出奇咩?
向全世界講 ,咩可控可防 ,唔會人傳人,你唔記得左喇?

仲反話係美國病毒都講得出

引用:
原帖由 wai177 於 2020-7-28 11:01 AM 發表

做假好出奇咩?
向全世界講 ,咩可控可防 ,唔會人傳人,你唔記得左喇?

仲反話係美國病毒都講得出
佢又講得岩喎,由發現到控制,用咗幾耐時間姐?美國由知道到現在,用咗咁長時間去管理,不但無縮細規模,仲越爆越勁,一做比較就知邊個管理掂啦。

引用:
原帖由 paoon 於 2020-7-24 03:29 PM 發表
【中美角力】美軍單日遣5機飛南海 解放軍同日宣布封海演習
國情動向 14:32 2020/07/24

南海局勢再生波瀾。美軍周四(23日)一日內派出5架軍機飛赴有關海域上空,同日解放軍發布封海公告稱,將於7月25日至8月2日在南海的門戶、雷州半島以西海域,進行大規模實彈演習。

據解放軍95180部隊發布的封海公告,屆時禁止相應海域一 ...
西奴狗主人的“艾森豪威爾”跑去了地中海啦,幫唔到西奴狗啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]