• 瀏覽: 31,110
  • 回覆: 5
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2020-7-24 04:25 PM 移動
不如話系特9英亂國賣港協助老美重返亞洲反中陰謀爆L左~特9英個仆街想開band打中國~打仗冇問題~等中央生擒你個死仆街捉你個仆街返大6打靶先打仗啦!!!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~
中央既國安剩砌你個特9英呢個仆街亂港反中既版圖都砌到傻L左~你個仆街黑社會真系甘L賤格搞自己國家既??

引用:
原帖由 輕鬆一陣 於 2020-7-24 02:26 PM 發表

你同特九英有私怨?你屋企啲女性俾佢姦過?
餵~習大公安局長趙克志港澳辦夏寶龍好有興趣知特衰正苦點解幾十個部門用哂美/加/星伺服器同ip播~你答到佢地咩??定特9英呢個黑社會叫老美照~兼幫老美重返亞洲反中??

引用:
原帖由 輕鬆一陣 於 2020-7-24 02:48 PM 發表

你咪戇柒鳩啦!香港用緊嘅海底光纖都係尾佬架啦,所有訊息一樣收到,唔通唔用喎!唔怪之得有啲好似你咁神經質嘅人話口罩條線係接收器一樣!😂 ...
中央知啦~系通訊管理局特9英班大狀黨呢班黑社會負責架麻~所以香港有好多騙案警方都有藉口話破吾到~國安公署而家棟左系度~佢地冇特9英個仆街既犯罪版圖~系吾會黎既!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 主隊必勝 於 2020-7-24 04:17 PM 發表

你有病食藥啦,個個post 都出呢段,關九cy 事咩,d 黃屍狗,曱甴就係好似你咁發癲。係又嘈唔係又嘈
餵~駐港外交公署乜解究系特9英個仆街時任2017年3月開fb既??佢個伺服器ip仲系台灣彰化播~高雄播~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2020-7-24 06:54 PM 發表

what a low life. no pt no credibility. 去食藥 la 或者再改名呢過。
你上京問下港澳辦公安局長同夏寶龍想吾想叫習大出人來港打9死特9英個仆街先好引大少奶既文!!!!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]