• 瀏覽: 32,864
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+2
美國關閉休斯敦中國總領事館一事仍在發酵,以中美國內生產總值(GDP)合計佔全球四成計算,一旦關係惡化,演變成大型戰爭,無

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中國?  中國D城管好堅架喎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20200723/bkn-20200723233006554-0723_00842_001.html

GPS點鬥北斗?

出核武大家一齊死囉。

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-24 01:05 PM 發表
美國關閉休斯敦中國總領事館一事仍在發酵,以中美國內生產總值(GDP)合計佔全球四成計算,一旦關係惡化,演變成大型戰爭,無

?20200724003709

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中 ...
中美實體隻對隻對戰絕對不可能,因為會演變三世大戰殲滅地球,代理戰爭應該會出現先係正道。
依家美國最想及最大可能試挑起印度或台海戰爭,如果中國都忍到,我估都係玩中東兩伊戰爭頂住先。

三個月時間睇吓佢會唔會搵邊個國家開戰啦

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
你都on99,老尾唔會打,一打,中國打老尾,俄佬打歐洲老尾,中東打以色列,北韓打日本……

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-24 01:05 PM 發表

?20200724003709

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中 ...
報紙佬都係舐美,貿易戰以來,中國經濟損失比美國少得多..係美國輸唔起發爛炸...

相信美國第二季gdp跌到阿媽都唔認得...

不如話系特9英亂國賣港協助老美重返亞洲反中陰謀爆L左~特9英個仆街想開band打中國~打仗冇問題~等中央生擒你個死仆街捉你個仆街返大6打靶先打仗啦!!!!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
出手鬥快就代表羸?太幼稚了。笑到最後才是重點。

中央既國安剩砌你個特9英呢個仆街亂港反中既版圖都砌到傻L左~你個仆街黑社會真系甘L賤格搞自己國家既??

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-7-24 01:17 PM 發表
三個月時間睇吓佢會唔會搵邊個國家開戰啦
一於呆灣哪

撲街了  

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-7-24 01:29 PM 發表

報紙佬都係舐美,貿易戰以來,中國經濟損失比美國少得多..係美國輸唔起發爛炸...

相信美國第二季gdp跌到阿媽都唔認得...
淨計第二季GDP, 老尾應該下跌30幾%, 大陸增加3.幾%,好大可能哩一季趘老尾,所以磨菇仔先咁燥

咁笨柒開嗮航母黎人地門口打埋黎囖, 打十次都無可能贏一次。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]