• 瀏覽: 32,831
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+2
一開戰,用航母剎手隊冧老尾啲乜鳩艦隊 抵玩
之後拉晒在港的賣國賊,正

美經濟敗局已成圖謀開戰解債災!

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-24 01:05 PM 發表
美國關閉休斯敦中國總領事館一事仍在發酵,以中美國內生產總值(GDP)合計佔全球四成計算,一旦關係惡化,演變成大型戰爭,無

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20200723/photo/bkn-20200723233006554-0723_00842_001_01b.jpg?20200724003709

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中 ...
美國會再敗一次

八國

杞人憂天,開戰能解決問題早就打伊朗,同中國開戰中國會投降嗎?國際社會也不容開戰,侵侵時間冇多,窮途末路下會把中美關係推向冷戰邊沿,謀求習近平會大幅讓步正面回應侵侵
中國如選擇徹底對抗,習近平反而可能會在南海發起挑釁,引起美國民眾恐慌會不利選情,又可轉移內地經濟下滑壓力,中美南海撞機事件,美國跪了一次,絕不意外有第二次

老美呢幾十年專門蝦弱國,伊拉克都要圍人地十年,圍到人地連子彈都唔多一粒先夠膽動手,就算比個豹子膽老美食左,呢一刻呢隻紙老虎夠鬼膽動中國咩

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-7-24 01:29 PM 發表

報紙佬都係舐美,貿易戰以來,中國經濟損失比美國少得多..係美國輸唔起發爛炸...

相信美國第二季gdp跌到阿媽都唔認得...
柒兩普唔開 第二輪談判 係因為冇籌碼 老美經濟咁差 唔通佢仲唔去玩關稅咩

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
你d祖國係邊個國家?

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-24 01:05 PM 發表
美國關閉休斯敦中國總領事館一事仍在發酵,以中美國內生產總值(GDP)合計佔全球四成計算,一旦關係惡化,演變成大型戰爭,無

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20200723/photo/bkn-20200723233006554-0723_00842_001_01b.jpg?20200724003709

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中 ...
伊朗及土耳其擺明軍事挑釁

美國都縮

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
曱甴仔打少陣飛機啦,中美都有核彈,大家都唔會敢出手

引用:

有咩跡象美國佬敗局已成?

引用:
天真還是逃避!
去美國喇,口罩條鐵線係5G天線,小心追蹤到你,傻帽!

引用:
原帖由 輕鬆一陣 於 2020-7-24 02:48 PM 發表

你咪戇柒鳩啦!香港用緊嘅海底光纖都係尾佬架啦,所有訊息一樣收到,唔通唔用喎!唔怪之得有啲好似你咁神經質嘅人話口罩條線係接收器一樣!😂 ...
中央知啦~系通訊管理局特9英班大狀黨呢班黑社會負責架麻~所以香港有好多騙案警方都有藉口話破吾到~國安公署而家棟左系度~佢地冇特9英個仆街既犯罪版圖~系吾會黎既!!!

引用:
天真還是逃避!
你自己咪完美示範咗,咩係天真同逃避囉

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 13:12 發表
天真還是逃避!
跟中國開戰只會加速喪失霸權,似乎最想美國佬衰嗰個係你喎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]