• 瀏覽: 32,868
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 paulchen 於 2020-7-24 01:58 PM 發表
老尾連金仔都唔敢打
一定唔敢直接打大陸
或者搵個代理人 - 呆灣
背後供應軍火指揮
咁普京就準備執雞
應該唔會搵個台灣嘅,咁樣做同幫中國統一有咩分別。

唔出核彈美國輸,出核單全世界一齊輸。

引用:
原帖由 飛魚菲比斯 於 2020-7-24 02:57 PM 發表

叫皮蛋哥煮研西皮蛋湯比美冰飲
皮蛋芫茜湯底 淥午餐肉

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
2016年等你老尾開第一槍等到頸都長喇!而加2020年老尾更加無吉屎開打喇

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
你估依家仲係幾十年前要埋港埋身先可以開波,依家果幾隻船一開火,射幾枝導彈就爆哂啦,美國咁那遠,未入到南海都比大陸爆哂啦,你估啲美國佬低能既咩

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-7-24 01:16 PM 發表

中美實體隻對隻對戰絕對不可能,因為會演變三世大戰殲滅地球,代理戰爭應該會出現先係正道。
依家美國最想及最大可能試挑起印度或台海戰爭,如果中國都忍到,我估都係玩中東兩伊戰爭頂住先。 ...
老味根本同曱甴文宣一樣,坐喺冷氣房叫人哋衝,自己鬆!挑起東亞諸國圍堵中國,老味點敢自己一個攻打中國,韓、越戰未輸夠?

要打一年前打左,美國打人籍作一個夠晒,唔洗又香港,西藏,南海,武漢問題一大藍都唔開拖,佢最想賣武器比印度,台灣及東南亞國家再叫佢哋開戰背後支持,狗西國家一個。

老美雖然霸道,但係唔儍。打得嘅,早就打咗啦!重吹咁多水!

引用:
原帖由 我係張無忌 於 2020-7-24 03:06 PM 發表

你估依家仲係幾十年前要埋港埋身先可以開波,依家果幾隻船一開火,射幾枝導彈就爆哂啦,美國咁那遠,未入到南海都比大陸爆哂啦,你估啲美國佬低能既咩 ...
中美最有可能只會在台灣或南海打海上局部戰爭, 美國嬴既機會係零
美國如果敢打中國內陸, 其實即係發動第三次世界大戰, 甚至核戰, 全人類攬炒

引用:
天真還是逃避!
同意,美國人日日用黑人練槍法,好打得

引用:
原帖由 笑到最後 於 2020-7-24 01:34 PM 發表

出手鬥快就代表羸?太幼稚了。笑到最後才是重點。
尾角佬最叻係乜?出口術囉!

打中國麻雀天九十五胡得唔得?🤔🤔

與其樂此不疲炒股,倒不如多持實物資產????

真係熱戰,經濟咁差,仲唔雞飛狗走咩,
唔賣樓,反而買樓???
走難既時候,帶到層樓走既咩???

係咪美金,或買金隱陣D呢,起碼國際通行吖,
會有國家唔收美金/黃金???

引用:
天真還是逃避!
早排美國啲戰艦...連補魚船都可以將佢撞毀!真係佢洗到出公海當佢贏!

儍侵政府時日無多
商界、選民都唔會賣賬
最後要示好求和
就會交班著草黑暴狗出黎
🤭😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]