• 瀏覽: 29,339
  • 回覆: 279
  • 追帖: 2
本主題由 motivation 於 2020-7-24 04:25 PM 移動
美國肺炎,特朗普殺死十幾萬美國人
Nice job 👍🏻

熱賣及精選
兩個核大國,係唔會直接衝突的,打呆灣有可能

回覆 引用 TOP

支持將黑社會大漢奸黎智英拉上大陸施行砲刊

回覆 引用 TOP

邊個同你打啫,唔好心急啦,等你啲航空公司同石油公司一間一間排隊申請破產保護

回覆 引用 TOP

美國要長途跋涉到亞洲打中國,根本冇可能全面戰爭。美政府只是搞政治show攞選票!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-24 01:05 PM 發表

美國關閉休斯敦中國總領事館一事仍在發酵,以中美國內生產總值(GDP)合計佔全球四成計算,一旦關係惡化,演變成大型戰爭,無

?20200724003709

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中 ...
戇鳩,洗撚出地面步隊?炸你個廢老仆街冚家剷咪得囉!正一白黐,仲好意思出post打飛機。

香討藍鳩真係好鬼搞笑😂😂😂🤣🤣
只要對中共有利既就信到十足🤫🤫🤫

老美宜家自殺式攬炒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-24 01:05 PM 發表

美國關閉休斯敦中國總領事館一事仍在發酵,以中美國內生產總值(GDP)合計佔全球四成計算,一旦關係惡化,演變成大型戰爭,無

?20200724003709

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中 ...
中蟈城管最叻就係打中國人 😂😂

引用:
原帖由 kavid0 於 2020-7-24 02:58 PM 發表

美國肺炎,特朗普殺死十幾萬美國人
Nice job 👍🏻
白痴仔連書都未讀過,咩柒都吾識,死淨把口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表

人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊条根
天真還是逃避!
鹵味已經狗急跳牆,喺度跳芝娃娃狗仔舞,無非為大選!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表

人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊条根
天真還是逃避!
既然準備好就出啦

附件

20191109_afc83cb66ed7843a0797YClXCm0952tl.jpg(72.72 KB)

2020-7-24 03:04 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-7-24 02:57 PM 發表

呆灣一郁手,就係比個藉口中共武統
宜家最慘就呆彎佬, 夾中間

打完飛機訓啦!傻仔!😂

回覆 引用 TOP

引用:

天真還是逃避!
白痴仔早死早着

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]