• 瀏覽: 32,848
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
Caveman, what's 7 you talking?

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-7-24 03:09 PM 發表
老美雖然霸道,但係唔儍。打得嘅,早就打咗啦!重吹咁多水!
打仗唔洗錢咩?老美精人點敢打,只是叫佢班笨契弟出手

尾狗打中國?係D曱甴自J先信,俾個膽尾狗都唔敢!

引用:
原帖由 輕鬆一陣 於 2020-7-24 02:26 PM 發表

你同特九英有私怨?你屋企啲女性俾佢姦過?
師兄認唔到佢就咪啋佢啦,很煩!

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-7-24 02:39 PM 發表
如果真係打,正路中國係唔夠打,到頭來可能都係玩核戰真欖炒多
E+打?美國搞掂內亂先啦!美肺當佢冇事又點!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
仲係出啲top gun 現代嘅武器啊?

哈佛報告中國國民對政府滿意度93%,代表中華民族空前團結一致。

引用:
天真還是逃避!
如果開戰,美狗最驚係乜?係連低幾班嘅中國都打唔贏,咁就仆街了😅

引用:
原帖由 you2B 於 2020-7-24 02:51 PM 發表

好明顯係25田
以前ID是xx大少奶,傻嘅。

引用:
原帖由 快活下半場 於 2020-7-24 03:14 PM 發表
儍侵政府時日無多
商界、選民都唔會賣賬
最後要示好求和
就會交班著草黑暴狗出黎
🤭😆
黑暴驚到轆地,漢奸怕到冇命,全部冇掟走!

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2020-7-24 03:16 PM 發表

Peter仔!係你D咁嘅智商先會咁被動,聞鷄起舞!
你話打就同你打,你話停就停?冇咁 on鳩呀!不戰而屈人之兵!睇怕你都唔知點解!慢慢參詳吓啦!又放錢入你袋教精你啦! ...
不同層次,你教佢都冇用!衹是對牛彈琴而矣!

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-7-24 07:08 PM 發表

哈?如此景況,師兄仲有心情睇戲?真佩服!
核彈對核彈,你覺得會開戰咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]