• 瀏覽: 32,867
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 paulchen 於 2020-7-24 01:58 PM 發表
老尾連金仔都唔敢打
一定唔敢直接打大陸
或者搵個代理人 - 呆灣
背後供應軍火指揮
咁普京就準備執雞
美國唔敢打金仔是怕中俄兩國國出手!
以大蝦細又不光彩!
同時呢只爛頭卒發起惡嚟,可以不顧一切!
日本及南韓都唔得掂!

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-24 01:05 PM 發表
美國關閉休斯敦中國總領事館一事仍在發酵,以中美國內生產總值(GDP)合計佔全球四成計算,一旦關係惡化,演變成大型戰爭,無

?20200724003709

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中 ...
尾9真係人類公敵

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-24 01:05 PM 發表
美國關閉休斯敦中國總領事館一事仍在發酵,以中美國內生產總值(GDP)合計佔全球四成計算,一旦關係惡化,演變成大型戰爭,無

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20200723/photo/bkn-20200723233006554-0723_00842_001_01b.jpg?20200724003709

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中 ...
無知最可憐,現今打仗仲打地面戰咩,打倒冇力還手就夠

引用:
原帖由 股票害人筆錢 於 2020-7-25 02:07 AM 發表
中國贏梗,用毛澤東戰畧
你咁叻,噏黎聽下吧!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
出手吖笨,點解仲係打口水炮嘅?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
你咁撚清楚?你係美國代理人啊。

淆底

引用:
天真還是逃避!
睇你都係弱志,現在對有核國來說係無可能戰勝的。唔該小朋友你打得遊戲機多壞了你的腦!

佢送你導彈 你賜佢飛彈 全世界走資 美國破產 中國番去100年前 皆大歡喜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]