• 瀏覽: 32,845
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-7-24 02:30 PM 發表

喂~習大公安局長趙克志港澳辦夏寶龍好有興趣知特衰正苦點解幾十個部門用哂美/加/星伺服器同ip播~你答到佢地咩??定特9英呢個黑社會叫老美照~兼幫老美重返亞洲反中?? ...
你咪戇柒鳩啦!香港用緊嘅海底光纖都係尾佬架啦,所有訊息一樣收到,唔通唔用喎!唔怪之得有啲好似你咁神經質嘅人話口罩條線係接收器一樣!😂

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-7-24 02:45 PM 發表

我都來美兵中晒肺炎。。。但世事邊有咁完美
我都係睇新聞,新聞話船員中晒美肺,新聞仲話船長比人炒埋。日本韓國美軍事基地又中晒美肺,新聞咁講我咁聽。

吹水戰就有,次次老美出招,中國先反制還擊

引用:
原帖由 輕鬆一陣 於 2020-7-24 02:26 PM 發表

你同特九英有私怨?你屋企啲女性俾佢姦過?
好明顯係25田

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
年年都話準備好, 若干年後又可以買比呆灣

引用:
原帖由 waltzno2 於 2020-7-24 02:12 PM 發表
我估都係打伊朗多,中美係中立場互片算啦
美國搞伊朗
俄可能會插手中東

中國應該會襯機直接武統台灣喎
始終中國高章好多
你睇國安法快恨準就知咩事

重點係襯天才特朗普在位做野
特朗普都已經冇野可以輸
係怕佢唔出手姐

伊朗、北韓、委內瑞拉出哂名反美,美賊都唔敢郁,反而郁軍力更強嘅中國?會嘅,柒兩舖百份百癲咗就會。

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2020-7-24 01:05 PM 發表
美國關閉休斯敦中國總領事館一事仍在發酵,以中美國內生產總值(GDP)合計佔全球四成計算,一旦關係惡化,演

美國點打? 越南都打到喊, 今日都唔敢提, 仲話打中 ...
可能打伊朗

尾國佬依家只係冇牙老虎,
真係打起上來,
只會兩敗俱傷,佢一d著數都冇

引用:
原帖由 lttsang888 於 2020-7-24 01:55 PM 發表
咁笨柒開嗮航母黎人地門口打埋黎囖, 打十次都無可能贏一次。
係嚟十次,都冇做一次嘢,水腳都蝕埋

引用:
原帖由 飛魚菲比斯 於 2020-7-24 02:10 PM 發表

不如派你上場去做總指揮
皮蛋指揮官  要放幾多隻皮蛋煲粥

引用:
原帖由 oneafterone 於 2020-7-24 02:07 PM 發表
直接開波就唔會,但推呆灣去做炮灰 就大有可能
呆灣一郁手,就係比個藉口中共武統

引用:
原帖由 oneafterone 於 2020-7-24 02:07 PM 發表
直接開波就唔會,但推呆灣去做炮灰 就大有可能
其實已經推緊,
呢輪台灣成日講埋好撚多啲台獨嘢,
喺度試緊大陸底線。
美狗就係等緊大陸忍唔住武統台灣,
佢就會出手

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]