• 瀏覽: 32,857
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+2
美國白人為本身利益行先,不顧全球,若狂人想發動戰爭,後果是毀滅全球人類,仲想組新八國聯軍侵華,真是喪心病狂,見到呢班盲人信奉美帝,甘心做漢奸走狗,真是畜牲不如.

美股已經準備大跌,慶祝trump 敗家

引用:
原帖由 超級少羊 於 2020-7-24 10:41 PM 發表

佢哋最叻就係打唔係中國人嘅畜牲曱甴
包括呢 d 🤭🤭?

https://orientaldaily.on.cc/cnt/ ... 0414_00182_001.html

美國連北韓伊朗都怕 奶習帝鞋低好了

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
家吓㩒個制射支核彈就打完啦,你估上世紀呀,今時打杖使L準備彈藥咩。中美大家支彈都老早SET向對方啦。

引用:
原帖由 超級少羊 於 2020-7-24 10:50 PM 發表

食屎狗,尾幗先係你的厲害國啊?咪認錯老豆啦,傻西
厲害了我的國!沒有錯認老竇!我國即我偉大中華人民共和國!一同努力對付小美帝吧!食屎狗!傻西!這些市井詞彙不適用於我們中華上國人民!請緊記了!厲害了我的國!我哋一齊請求偉大主席習近平出戰!一戰成名吧!💪🏻💪🏻😎😎🤜🏻🤛🏻

引用:
原帖由 一風堂 於 2020-7-24 11:47 PM 發表
家吓㩒個制射支核彈就打完啦,你估上世紀呀,今時打杖使L準備彈藥咩。中美大家支彈都老早SET向對方啦。
就算唔出核彈,老尾咁那遠開幾隻船過黎,我都唔知佢入唔入到南海

中國係必勝的,因為唔夠打便用核武,特朗普,夠撚姜用核武,國會唔都唔會放過佢啦,所以美國夠撚姜打仗

滔滔江水連綿不絕,又有如黃河缺堤 一發不可收拾

引用:
原帖由 fco6636 於 2020-7-24 07:27 PM 發表

打仗唔洗錢咩?老美精人點敢打,只是叫佢班笨契弟出手
或者攪下什麼民主,阿拉佰之春,等你政府動蕩ㄧ下,又失競爭力!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-24 01:12 PM 發表
人哋連彈藥都準備好開波⋯祖國還在玩孫子兵法 🧟‍♂️痴邊條根
天真還是逃避!
準備好同自己國內黑人開波?

中國贏梗,用毛澤東戰畧

月尾有過期實蛋表演啦!

美國變強,就是日本偷襲珍珠港;故此美國極想打中國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]