• 瀏覽: 5,520
  • 回覆: 51
+2
美國唔敢打中國,不到10年美國就做佬2,跟住美二崩潰,被支解

咩能野國際,由頭都尾嘛就係美國,連忠心既英狗都系被迫要來反中,只要10年,中國GDP過美國,英國狗日本狗必反咬美國佬

萬一打起上來就露底喇

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-7-24 10:39 AM 發表
美國敵人不是中國人,攪L清楚
美國敵人係美國肺炎

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 12:01 PM 發表
人地欺負你..因為你沒品...你大陸上市左果中國版星巴克....去美國上市....做假數..呃左好多人錢....仲有好多電騙...偷科技
你打人只會被人圍....一個點打咁多個 ...
原來你都知星巴克做假數

引用:
原帖由 vv3521 於 2020-7-24 10:37 發表
日本 澳洲 加拿大 英國 紐西蘭 印度 法國  歧視中國成分極高

這些國家好像一百多年前就這樣了吧 沒啥稀奇的~包括北歐的幾個彈丸小國
尾國係個大流氓主人,強姦咗嬰國,霸佔咗澳大莉婭,妞西爛,仲有個二房加拿小,佢地淫亂之後生咗日笨,南唅,呆灣仔,至於印度,法國等其他都係食花生等結果

引用:
原帖由 大林林 於 2020-7-24 04:57 PM 發表

美國敵人係美國肺炎
對不是中國人

打就中計。

一打就露底,你當共產黨傻咩,除時變第二個清朝,不如割地陪款,仲有得繼續榮華富貴,子孫又可以做高等華人,唔好咩?

引用:
原帖由 棧道 於 2020-7-24 11:16 AM 發表

美國係要中國收皮,成為美國奴隸,你搞清楚
G2已經唔吊佢喇
即刻整單金仔核彈佢嘆

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-7-24 10:05 AM 發表
日本 澳洲 加拿大 英國 紐西蘭 印度 法國 其他二打六 歧視中國成分極高

世界地位 爭櫈仔遊戲 ,現在美國一定要對付中國
中央有膽色嘅話,搵代理人放膽沽空美股,再限國內所有美使館“24小時內關閉”(不是72),擺出鉄了心跟美方斷交的態度。
切忌年尾大選前做,要做就快

引用:
原帖由 棧道 於 2020-7-24 11:16 AM 發表

美國係要中國收皮,成為美國奴隸,你搞清楚
中國收美國皮就真,你搞清楚先啦,美國奴隸黃屍契弟爭住做啦

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 12:01 PM 發表
人地欺負你..因為你沒品...你大陸上市左果中國版星巴克....去美國上市....做假數..呃左好多人錢....仲有好多電騙...偷科技
你打人只會被人圍....一個點打咁多個 ...
其實係架一個真係打唔到咁多個,但係輸家往往最後一招就係攬炒,尤其擁有摧毀地球武器的一方,所以如果吾係窮途末路真係無需要打。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]