• 瀏覽: 5,081
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
點解全世界都沒人想同中國做朋友?
明明中國有利益  用利益去識朋友 應該都識到
但非洲果D 完全唔幫中國抗美既

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 09:44 AM 發表
明明中國有利益  用利益去識朋友 應該都識到
on99..
自己睇下D世界新聞先出post啦

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-7-24 09:57 AM 發表

on99..
自己睇下D世界新聞先出post啦
ON9~~有邊個朋友先?講來聽下??有沒人同你聯合軍演??

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 10:09 AM 發表

ON9~~有邊個朋友先?講來聽下??有沒人同你聯合軍演??
其實你識唔識乜嘢叫盟友乜嘢叫朋友 如果你年中國係不結盟政策都唔知 只有係無知 簡單啲講中國如果同巴基斯坦係盟友嘅話 就唔可能同印度做朋友 因為係死敵 中國嘅地緣政治重要性你都唔識 何必出嚟獻醜 美國嘅朋友喺大西洋另一邊 幾好朋友 都係買下武器畀你 要出兵幫你 除咗睇你哋唔畀得起錢 仲要睇下你嘅對手係邊個 有冇勝算

唔係唔同中國人做朋友,要分清楚

整死全世界美國再偉大
美國朋友是恐怖分子zionist
美國敵人是全世界

中美決勝
盯著上合組織去阿富汗反恐就一切成真

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-7-24 11:02 AM 發表
係囉,真係冇乜朋友
仲係發展中國家食自己都做到經濟第二軍事第二/三
咁上到去已發展國家仲得掂
你肯定??你睇下2020年...國民人均GDP  中國排全世界第幾先
係總數除以人口WO

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 09:44 AM 發表
蓬佩奧發表對華政策講話 呼籲中國人與美國共同改變中共

https://www.hk01.com/即時國際/501939/蓬佩奧發表對華政策講話-呼籲中國人與美國共同改變中共
靠灑威威了

全世界應攜手改變美國霸權

引用:
傻仔,大陸要和平崛起,所以搞軍事同盟,邊有低能黃畜主人甘鍾意養馬仔。

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-7-24 11:34 AM 發表

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%9C%8B%E9%9A%9B/501939/%E8%93%AC%E4%BD%A9%E5%A5%A7%E7%99%BC%E8%A1%A8%E5%B0%8D%E8%8F%AF%E6%94%BF%E7%AD%96%E8%AC%9B%E8%A9%B1-%E5% ...
可惜90%中國人民支持政府。這是西方傳媒做的調查。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-7-24 11:37 AM 發表

可惜90%中國人民支持政府。這是西方傳媒做的調查。
所以全世界應攜手改變美國霸權

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-7-24 11:34 AM 發表

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%9C%8B%E9%9A%9B/501939/%E8%93%AC%E4%BD%A9%E5%A5%A7%E7%99%BC%E8%A1%A8%E5%B0%8D%E8%8F%AF%E6%94%BF%E7%AD%96%E8%AC%9B%E8%A9%B1-%E5% ...
剩下10%不支持政府都應該是法輪功和老美養的走狗。其實都吾小。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-7-24 11:36 AM 發表

傻仔,大陸要和平崛起,所以搞軍事同盟,邊有低能黃畜主人甘鍾意養馬仔。
和平崛起??條九段線畫到人地沙灘上面WO  你話清朝有海事圖話南海係你
但國際法係要有實際控制權..有公事權...D無人島先係你

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-7-24 11:38 AM 發表

所以全世界應攜手改變美國霸權
美帝背后用的是十字狗邏輯。企圖在來一次十字軍東征。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]