• 瀏覽: 1,823
  • 回覆: 17
共產主義做又36,唔做又36,俾人笑足幾十年。家下民主美國,做就36,唔做就46,顯然跑贏共產。。朕雖然愛黨愛國,但唔會否認事實。

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2020-7-24 09:39 AM 發表
共產主義做又36,唔做又36,俾人笑足幾十年。家下民主美國,做就36,唔做就46,顯然跑贏共產。。朕雖然愛黨愛國,但唔會否認事實。
美國如果輸了戰爭就要改稅制, 那才可以做又36,唔做又36

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2020-7-24 09:39 AM 發表
我地叫做共產黨,但國家都唔係行共產🤔🤔

引用:
那只是他家的武器可以搶人補助佢開銷者
你唔睇下意大利,英國, 印度?

同意, 美國肺炎確診數字頭2位都係民主大國

講大話技術都係民主贏左共產
https://www.youtube.com/watch?v=nWegTh1TjGs

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-9-7 03:08 PM 發表

名姐,香港民主黨民唔民主呀🤣🤣🤣
👍

引用:
黎緊印多幾萬億,大家 體諒一下, 習慣了好食懶做🤔🤔

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-7 03:54 PM 發表
講大話技術都係民主贏左共產
https://www.youtube.com/watch?v=nWegTh1TjGs
正客就是吹,每天24小時,佢地有好多 事要做(籌款 晚宴。。。。。。。),唔會有正客看文件報告,有人講尾各平民可能連Taiwan /Thailand 都未識分,所以大家都係呃🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-7 06:38 PM 發表

正客就是吹,每天24小時,佢地有好多 事要做(籌款 晚宴。。。。。。。),唔會有正客看文件報告,有人講尾各平民可能連Taiwan /Thailand 都未識分,所以大家都係呃🤔🤔 ...
香港民智被曱甴拉低晒

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-8 12:15 PM 發表

香港民智被曱甴拉低晒
出嚟鬧事嗰陣就話高質素, 上到法庭嗰個都係低能🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-8 12:17 PM 發表

出嚟鬧事嗰陣就話高質素, 上到法庭嗰個都係低能🤔🤔
鬧事嗰啲都低質黃人, 上到法庭可以變優秀的細路

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-8 12:21 PM 發表

鬧事嗰啲都低質黃人, 上到法庭可以變優秀的細路