• 瀏覽: 2,097
  • 回覆: 49
全世界都睇到係美國先係做呢D無恥事, 仲要世界四維唱, 將自己罪行屈他人.

偽民主國肥佩奧狗話連篇可恥,搞掂『黑人,我不能呼吸』? 自由何在? 疫情第一?

美國人種族主義及歧視, 對黑人係咁對亞洲人一樣。

引用:
原帖由 崖上瘦世界 於 2020-7-24 07:44 AM 發表

可惜現實始終係:中共中央屁話,講出嚟得你同非洲中亞南美窮國和應
未必。我見到嘅現實係歐洲(除左英國首相)都唔妥美國,只因利益關係而唔敢亂幫中國出聲。當利害關係有變,最先被離棄一定係惡霸小人,到時仲會被踩多兩腳。中國而家站在道德高地。

引用:
原帖由 崖上瘦世界 於 2020-7-24 07:35 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧就美中關係發表演講,他表示,曾經期望中國與國際社會更加合作及遵守諾言,但中共未有兌現承諾,威脅著美國的經濟、自由及全球未來的自由民主,形容與中國盲目交往的舊方式是失敗。 他批評中共盜取知識產權、隱瞞新型肺炎的疫情,導致全球大流行,他又形容中國國家主席習近平是一名「已經誠信破產的威權主...

好似當堂變咗個冇晒威望嘅雜種

新聞來源連結 ...
成個怨婦咁~
美國冇霸氣了,
開始沒落。

就快冇得做,講再多都可以

引用:
原帖由 崖上瘦世界 於 2020-7-24 07:35 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧就美中關係發表演講 ...
美國傳統種族主義的國際延伸

引用:
原帖由 崖上瘦世界 於 2020-7-24 08:31 AM 發表

重點係:你見到
當然, 唔通人講你就信?

引用:
原帖由 崖上瘦世界 於 2020-7-24 07:44 發表

可惜現實始終係:中共中央屁話,講出嚟得你同非洲中亞南美窮國和應
“非洲中亞南美”這已經占了世界一半以上的國家了。
你告訴我美國最近有哪幾個國家和應了?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]