• 瀏覽: 3,517
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
香港實業家袁弓夷接受《珍言真語》專訪時表示,美國已做好熱戰準備,正聯合東盟十國以及英國、日本、澳洲,準備拆除中共在南沙群島的軍事設備。

美國話準備熱戰,個個連登手足都好興奮。係咁話滅共,滅共。
仲話今年中共倒台。

但我有個藍b朋友同我講,
依d新聞聽左好多次,
美國搵齊盟友係韓戰,越戰,敍利亞都打唔贏。點打中共啊?點解咁白痴既新聞都信架?🤔

你地信連登手足,定藍b 朋友?

新聞來源連結:
https://www.ntdtv.com/b5/2020/07/23/a102900164.html

東盟倍你玩先算...

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-7-23 03:29 PM 發表
東盟倍你玩先算...
但連登佢地講咩十四國聯軍打抵中共。😂

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-7-23 03:37 PM 發表

但連登佢地講咩十四國聯軍打抵中共。😂
佢地FF慣...

疫情, 反修例, 美國示威, 有邊樣係佢地預計到既結果...

袁弓夷是大陸出生反共人士, 不是真香港人. 🙄

有無睇過古惑子嗮馬湊人頭。後面出來果幾件老爺艦夠出來都要叫多件先夠膽開出來就知乜事啦,武器都無件擺得上檯面。有咩擦槍走火第一時間走就係佢哋

引用:
原帖由 令狐椒 於 2020-7-23 03:43 PM 發表
生意佬上網睇兩篇文當自己軍事專家啊

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-7-23 03:43 PM 發表

佢地FF慣...

疫情, 反修例, 美國示威, 有邊樣係佢地預計到既結果...
疫情, 反修例, 美國示威?
手足話病毒係中共製造出黎。
而反修例,係派系鬥爭,江派同習派鬥。
而美國示威,係中共收買美國警察搞出黎.

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-7-23 03:51 PM 發表

疫情, 反修例, 美國示威?
手足話病毒係中共製造出黎。
而反修例,係派系鬥爭,江派同習派鬥。
而美國示威,係中共收買美國警察搞出黎.
所以話佢地FF慣...但現實不是FF出來的...

引用:
原帖由 令狐椒 於 2020-7-23 03:43 PM 發表
估唔到連登手足,所講既袁爸爸係大陸人黎。😱點解大陸人會反大陸既?

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-7-23 04:06 PM 發表

估唔到連登手足,所講既袁爸爸係大陸人黎。😱點解大陸人會反大陸既?
樹大有容枯枝,人多有白痴...
最緊要係正常人佔大多數...

白痴影響力有限...

引用:
原帖由 Domson 於 2020-7-23 03:44 PM 發表
有無睇過古惑子嗮馬湊人頭。後面出來果幾件老爺艦夠出來都要叫多件先夠膽開出來就知乜事啦,武器都無件擺得上檯面。有咩擦槍走火第一時間走就係佢哋 ...
🙄唔會掛,香港手足靠美帝。
無理,美帝叫盟友衝,自已鬆架?

https://www.youtube.com/watch?v=exgMgeUQ9d8
34:00,班農估計5年內南海會有熱戰
40:00,班農建議俾72小時中共自己拆,唔拆就72小時01分美國同你拆。

連班農都咁講。

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-7-23 04:55 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=exgMgeUQ9d8
34:00,班農估計5年內南海會有熱戰
40:00,班農建議俾72小時中共自己拆,唔拆就72小時01分美國同你拆。

連班農都咁講。
就算特朗普咁講都無用...

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-7-23 03:29 PM 發表
東盟倍你玩先算...
10+3 揾到真銀,采你每各都傻,係架仔天生喜歡玩SM吹佢唔漲🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]