• 瀏覽: 3,702
  • 回覆: 63
+4
根據最新的統計數字,截至香港時間周四(23日)凌晨,全球新冠肺炎確診病例已經超過1500萬宗,死亡人數超過62萬。美國仍

當半年前初爆疫情時,好多人話印度沒有人中招,是同印度的咖哩內的材料可以防疫有關,於是好多人食印度咖哩。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200723/bkn-20200723040027518-0723_00972_001.html

又一個...唔驗唔知中咗招既國家.
日本, 為咗搞奧運, 已經完美地展現佢哋既戇鳩之處.

斷估..印度打算超英趕美.

引用:
原帖由 kkk168 於 2020-7-23 11:18 AM 發表

當半年前初爆疫情時,好多人話印度沒有人中招,是同印度的咖哩內的材料可以防疫有關,於是好多人食印度咖哩。
連我公司幾個印度籍同事都話荒謬.

引用:
原帖由 kkk168 於 2020-7-23 11:18 AM 發表
根據最新的統計數字,截至香港時間周四(23日)凌晨,全球新冠肺炎確診病例已經超過1500萬宗,死亡人數超過62萬。美國仍

?20200723083843

當半年前初爆疫情時,好多人話印度沒有人中招,是同印度 ...
半年前
😂我都好記得,食咖喱防疫。
個時美國個邊仲吹到有藥,咩瑞德西偉,可醫新冠。
個時又話中國專家無用,又話美國專家好勁,如果一早請美國專家,就會無事。🙄

咖哩都頂唔住了

阿差牛屎醫百病架,你識條鐵咩。

早前印度封城, 令數以萬計工人徒步返家鄉已經可能係大型病毒傳播其中一個途徑,  另外貧民區人口密集, 再加上以為用宗教信念就可以對抗病毒,  好難唔令印度成為另一個感染大國.

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-7-23 11:22 AM 發表

半年前
😂我都好記得,食咖喱防疫。
個時美國個邊仲吹到有新藥可醫新冠。
個時又話中國專家無用,又話美國專家好勁,如果一早請美國專家,就會無事。🙄 ...
如果美國專家得。。美國就不會似現在感

印度疫情可能已勁過美國,只係冇能力驗.

引用:
?20200723083843

當半年前初爆疫情時,好多人話印度沒有人中招,是同印度 ...
印度D衛生咁好, 話無人中招你都唔信啦..

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-23 11:27 AM 發表

如果美國專家得。。美國就不會似現在感
我鬼知咩,😤個時連登手足係咁講。
又話中共懶叻,自大,唔請美國專家幫手,所以先至搞到病毒擴散。
搞到一獲

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-7-23 11:31 AM 發表

我鬼知咩,😤個時連登手足係咁講。
又話中共懶叻,自大,唔請美國專家幫手,所以先至搞到病毒擴散。
搞到一獲
你系死黃人,其實個病毒已經存在已久,可能鬼佬生物武器

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-7-23 11:25 AM 發表
早前印度封城, 令數以萬計工人徒步返家鄉已經可能係大型病毒傳播其中一個途徑,  另外貧民區人口密集, 再加上以為用宗教信念就可以對抗病毒,  好難唔令印度成為另一個感染大國. ...
如果恆河水的抗體都頂不到新冠,即代表印度人已經沒有呢隻抗體。

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]