• 瀏覽: 923,389
  • 回覆: 11
  • 追帖: 225
+755
支持

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-7-27 08:04 AM 發表
日本金市一開就已經彈左上1915

睇怕仲會再上, 因為.......我又食左一注
我上次入係171x, 若莫都係兩個月前度,回頭睇有D仿如隔世

引用:
原帖由 太大星 於 2020-7-30 11:07 PM 發表

妓姐會咁問:「你認為政府禁堂食朝令夕改係咪做得好差呢」

誘導性問題十問九回應「係」
朝令夕改已經有既定立場

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-8-4 02:30 AM 發表
又係講七姊妹星人果個Vincent, 今日講美國疫情同經濟, 好似3日之後會下架, 之後要付費先睇到

https://www.youtube.com/watch?v=1T70L6ekox8
多謝師兄,早兩日先重温過哂一年前D片

引用:
原帖由 科姐 於 2020-8-4 11:00 AM 發表

謝分享,嚇得我走咗一轉上環
黑色午夜,深不見底

引用:
原帖由 財記士多 於 2020-8-5 02:07 AM 發表

頭也不回,,,,,,,
早應聽馬兄一席話,明天恐要含淚購入了

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-8-5 08:21 AM 發表

其實可考慮蒸餾水,淘寶有電子水龍頭(乾電),一插即用,乾手淨腳

補張圖

立秋了

引用:
原帖由 太大星 於 2020-8-7 10:26 PM 發表

你講我又記起怪力亂神呢件事,但我信冥冥中有主宰,所以就無當乜嘢一回事。
冥冥中有主宰, 以前我係只會去地產版同鬼版, 我都唔知當日點解會撞左入黎, 又唔知點解會做左大師既信徒(無論係投資同其他方面), 我之前真係幾十年人都係冇任何信仰, 亦都從來唔信任何基金保險的。

引用:
原帖由 性不Gill 於 2020-8-8 10:06 AM 發表

常平兄,想請教下買金方法

我試過去行山總行問,佢話賣晒
我又試過去中銀分行問,當時話有但要排大隊,我趕住番工買唔到
過幾日我再落分行問佢又話賣晒要打電話問

我因為番9-5工,平時要拎假先可以去買,所以想問下其實係唔係一朝早落行山總行排隊買就Ok?
而中銀就可以打電話問左有冇先?

感激不盡🙏🏿 ...
或我嘗試代答......
食飯時間去行山地庫,或星期六在地下櫃位,不要問,只要排,排到就買。我只係試過一次真係冇貨,有一次十點幾佢比我先買,跟著就等貨返

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-8-11 12:31 PM 發表

我嘅dream car係928, 當年細過追黃玉郎漫畫, 見到佢架車就從此愛上

https://www.porscheclubgb.com/getmedia/6fd91d58-dccd-435c-ad8c-a6f4cc7a1178/928_Buying_Guide_001.jpg ...
當年玉朗週記好似話佢同漢民遊車河撞左架930, 入廠大修冇車揸就買左架928

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]