• 瀏覽: 2,204
  • 回覆: 44
+3
又係在港市民受罪!

加辣應該係所以人士入境,必須21天自費酒店隔離,冇訂酒店不得入境

引用:
原帖由 good103 於 2020-7-22 10:31 AM 發表
學武漢全面封城禁外出,禁足令,停工停產!
出門打斷腿,頂嘴打掉牙!
又玩造假併圖嚟插贓嫁禍誣陷中央

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-7-22 10:26 AM 發表
本港疫情持續,確診個案衝破2000宗,香港大學感染及傳染病中心總監何栢良今(22日)形容情況嚴峻,認為政府防疫措施要立即

?20200722101643

呀專家,不如呼籲下叫班杏加橙咪L出嚟聚集攪事播毒啦 ...
你估磚家唔驚得罪暴徒咩!

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-7-22 10:26 AM 發表
本港疫情持續,確診個案衝破2000宗,香港大學感染及傳染病中心總監何栢良今(22日)形容情況嚴峻,認為政府防疫措施要立即

黃絲專家何柏良又玩曱甴暴徒示威暴亂播毒後,要正常市民埋單

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-7-22 11:47 AM 發表

你估磚家唔驚得罪暴徒咩!
何柏定根本就係黃絲專家,曱甴暴徒嘅同黨

條友今朝仲響港台話要關心吓囚在茘枝角拘留所的情況,非常關心佢D兄弟曱甴受感染喎

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-22 11:35 AM 發表
可以請白衣人再次出洞協助
猿角溶, 河拍涼, 完全吾敢譴責, 71 & 721乞衣人聚集播毒, 有鬼用咩?

中招果d人都有帶口罩,咪一樣中,而家明顯係太熱,d病毒經汗入眼而中招

引用:

叫得停班暴徒, 叫唔停班亞怕,
叫得停班亞伯, 叫唔停班賓賓印印....

引用:
原帖由 大添二 於 2020-7-22 11:45 AM 發表
加辣應該係所以人士入境,必須21天自費酒店隔離,冇訂酒店不得入境
仲有唔可以家居隔離

室內都未管管室外?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-22 11:35 AM 發表
可以請白衣人再次出洞協助 
拉一個白衣 加一個黑衣人,
咁應該滿意了吧。

全日禁堂食,迫人踎街食

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]