• 瀏覽: 7,439
  • 回覆: 128
+4
黃屍已經死晒全家,其實佢哋唔知點表達出嚟😂😂😂

死黃屍

引用:
原帖由 ac_cml 於 2020-7-21 06:30 PM 發表

我都係, 日日見到畜生們日日俾人鬧無日安寧, 區選又輸晒無人支持
我就覺得好高興
成日見到曱甴飛落街,我都好開心

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-7-21 05:07 PM 發表

有黑醫護夫婦在社交網站發表「黑警死全家」等的惡毒言論!網傳一個名為「Viki Wong」嘅fb頁面截圖,顯示該人多次咒警,話警察唔死都無用,母親節願望係「黑警死全家」嘅涼薄言論。另一個名為「Viki wong」嘅fb ...
所以証明無黑警囉,都無警察死全家,要多謝黃屍曱甴還警察公道

一睇佢兩公婆個樣就知係智障

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-7-21 05:07 PM 發表
https://dw-media.dotdotnews.com/dams/product/image/202007/21/5f168b1d60b23abcbc3f2645.jpg 

有黑醫護夫婦在社交網站發表「黑警死全家」等的惡毒言論!網傳一個名為「Viki Wong」嘅fb頁面截圖,顯示該人多次咒警,話警察唔死都無用,母親節願望係「黑警死全家」嘅涼薄言論。另一個名為「Viki wong」嘅fb ...
on9, 詛咒他人時自己咪一樣會承受惡果讀咁多書都咁蠢

都唔知咩心態

應該可以升職啦!

引用:

黑警:我前世姦殺你兩條甴曱黑護嘅全家女性?你兩條L柄咁咒我!

附件

PhotoCollage_20200721_201441954.jpg(112.67 KB)

黑護家全死

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-7-21 05:21 PM 發表
黑醫護夫婦正仆街冚家剷...
咒來咒去
其他人又咀咒他們BB有病  可苦呢
做人冇底線

報國安

推吓先,推佢哋落地獄。

兩隻黑護夫婦真係幾戇鳩吓
自己有個bb養把口都咁折墮,
小心報應在位小.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]