• 瀏覽: 7,433
  • 回覆: 128
+4
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-21 05:12 PM 發表
呵呵~藍色哋都可以罵架⋯結果在於靈唔靈 :目前一直是只黃的靈~真奇
有幾靈?比啲例子?
有冇計埋人渣哥間鋪同好多黃泉店都中左招?
食得黃店仲唔係黃屍黑暴?

我淨係知,又要反政府
又要為5斗米而折腰收極權政府錢好冇骨氣好廢囉
啲仆街黃屍黑暴仲唔辭職咁仆街收政府錢?

我地就好心地,一定唔會咒人死全家
因為個個有良知0既人都明白咩叫禍不及家人
唔會咒埋啲無辜0既人
係啲人渣畜牲廢柴垃圾先會傷害一啲無辜0既人
為左自己仇恨傷害埋一啲無辜0既人呢啲真係唔死都冇用啦

最後一句
一定要拉晒啲仆街黃屍黑暴文宣
一個都不能少

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-7-21 05:07 PM 發表

有黑醫護夫婦在社交網站發表「黑警死全家」等的惡毒言論!網傳一個名為「Viki Wong」嘅fb頁面截圖,顯示該人多次咒警,話警察唔死都無用,母親節願望係「黑警死全家」嘅涼薄言論。另一個名為「Viki wong」嘅fb ...
死黑警, 有事唔好睇醫生

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-7-21 05:07 PM 發表

有黑醫護夫婦在社交網站發表「黑警死全家」等的惡毒言論!網傳一個名為「Viki Wong」嘅fb頁面截圖,顯示該人多次咒警,話警察唔死都無用,母親節願望係「黑警死全家」嘅涼薄言論。另一個名為「Viki wong」嘅fb ...
呢兩條仆街黑醫護如果係政府屬下機構就快L啲辭職啦
唔好再收自以為極權政府錢咁仆街喇

醫管局?

引用:
原帖由 ac_cml 於 2020-7-21 05:49 PM 發表

死黑警, 有事唔好睇醫生
放心,講有事,賤種黃畜暴徒個個等坐,有事機會大好多。唉,真係心涼,我地市民日日見到賤種黃畜暴徒判去坐,太高興啦

引用:
原帖由 ee333ee 於 2020-7-21 05:13 PM 發表
有乜深仇大恨?
有冇爆料人可以講講。
有阿,咪721手足打輸左而警察冇即時出現救佢地囉

仲有呀,咪當手足打人後比警察捉就唔順氣囉

輸打贏要呀嗎,小氣又惡毒,次次都係咁架啦

高拔升呢條仆街杏加橙升咗做醫管局CEO後, 黑醫護所作所為, 羅拔仔從未出過聲.

💩曱甴死全家

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-21 17:12 發表
呵呵~藍色哋都可以罵架⋯結果在於靈唔靈 :目前一直是只黃的靈~真奇
唔明你想講乜

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-21 05:12 PM 發表
你都幾on九,日日自己呃自己!你望吓你屋企先啦!

send去國安公署先

引用:
原帖由 usa1234 於 2020-7-21 05:52 PM 發表

放心,講有事,賤種黃畜暴徒個個等坐,有事機會大好多。唉,真係心涼,我地市民日日見到賤種黃畜暴徒判去坐,太高興啦
我都係, 日日見到畜生們日日俾人鬧無日安寧, 區選又輸晒無人支持
我就覺得好高興

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-7-21 05:21 PM 發表
黑醫護夫婦正仆街冚家剷...
https://cdn.discuss.com.hk/t/145a10/f/800x0/https://dw-media.dotdotnews.com/dams/product/image/202007/21/5f168b1d60b23abcbc3f2645.jpg
把口咒人咁毒 ,如果有報應反噬番,佢自都冚家剷

呢D人真係無得救 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]